lupa

Home  >>  Volný čas  >>  Cestování

Včela





Cestování


Odkazy

Městské kulturní středisko Třebíč

MKS Třebíč - kultura v Třebíči - divadlo a kino Pasáž, koncerty v Třebíči, zábavné pořady, festivaly, výstavy, kongresy. Kompletní servis pro cestovní ruch - restaurace, hotely v Třebíči, památky, individuální organizace pobytů, informační centrum, památky UNESCO, euroklíč.

Základní škola Mohelno, okres Třebíč

Základní škola Mohelno poskytuje vzdělání zaměřené na získání potřebných znalostí, vědomostí a dovedností. Vede žáky k osvojení správných životních postojů, respektování humanity a demokracie. Profiluje se v ekologické, environmentální, sportovní i estetické výchově i v zájmové činnosti.

Zájezdy do Dominikánské republiky a další destinace

Nabízíme pobytové a poznávací zájezdy do Dominikánské republiky, doporučujeme strávit dovolenou na tomto exotickém ostrově.

Letenky do Kanady

Chystáte se na svou cestu do Kanady a hledáte vhodnou leteckou společnost? Vyberte si letenky z nabídek mnoha leteckých společností. Šetřete náklady i svůj čas.

Plitvická jezera fotogalerie

Fotogalerie více než 8000 let starého jezerního systému v národním parku v Chorvatsku, díky své rozmanitosti byla zařazena na seznam Světových přírodních památek UNESCO.

Kréta

Stránky o Řeckém ostrově Kréta ,který je rozlohou přes 8 200 čtverečních kilometrů největším řeckým ostrovem. Informace od A-Z, spousta fotografií , slovník a mapy, Krétská kuchyně a mytologie.

Zakynthos

Ostrov Zakynthos neboli Zante patří do skupiny Jónských ostrovů. Je třetím největším co do rozlohy a populace po Kefalonii a Korfu. Malý průvodce ostrovem Zakynthos. Fotografie, pláže a střediska, Informace o ostrově, počasí na celý rok.

Shuttle bus Vienna - Český Krumlov

Pravidelný shuttle bus z Vídně do Českého Krumlova. Pohodlný, rychlý a jednoduchý způsob cestování.

Martin

Osobní miniencyklopedie na téma cestování. Je zde výběr zajímavých či oblíbených destinací v mnoha zemích celého světa. U vybraných zemí je také jejich obecný popis a stručná historie.

Klimakterium u žen

Klimatické problém u žen se začínají projevovat v období mezi 49. až 51. rokem života. U ženy se pomalu mění intenzita menstruačního krvácení. Začínají se přidávat změny nálad, poruchy spánku a jiné tzv. vegetativní příznaky. Řešením těchto potíží jsou doplňky stravy např. Sarapis soja, které pomáhají ženě překonávat stavy v klimakteriu.

Krásy Chorvatska

fotografie Chorvatska z výletů do hor Velebit a Biokovo.

Letový řád na vašem webu

Prague info

Jáma - setkání cestovatelů

Koktejl

cestovatelský server

Barevný svět

geografický server o světě, lidech a cestách

Viditelné prase

cestovatelský server zaměřený na východní Asii

Jamajka

Nádherný ostrov ve Velkých Antilách, jehož příroda vytváří překrásný obraz plný kontrastů – moře, pláže s bílým a zlatým pískem, hornaté vnitrozemí s mohutnými vodopády, vegetace stále zelených tropických lesů s cennými dřevinami a savany s množstvím kaktusů. Občas zavítá na ostrov hurikán, údajně jednou za sedm let.

Zámek Petrovice

historie a současnost barokního zámku v pražských Petrovicích

ČR Live - přes 400 webkamer v České republice!

Na našich stránkách naleznete více než 400 webkamer ze všech koutů České republiky. Zajímá vás aktuální počasí, dopravní situace, kolik je na horách sněhu nebo se jen chcete podívat do jiného města? Jsme tu pro vás!

Komínáři CZ

svaz českých komínářů - sdružení lidí zabývající se lezení na komíny

Bambino - ubytování - Praha

Ubytování v centru Prahy.

HOSTEL 5 - Praha

Ubytování pro skupiny mladých. Výhodná cena i poloha.

České hrady

letní hudební festivaly po českých hradech

Točník

oficiální stránky hradů Točník a Žebrák

e-Podhájska.cz, termální koupaliště Podhájska

Termály Podhájska jsou slovenským mořem. Voda v celoročně otevřeném areálu je vynikající obtíže dýchacích cest, pohybového ústrojí a kůže.

Vánoce ve světě

Jak se slaví Vánoce v zahraničí? Ve Velké Británii, v USA, Austrálii, Francii, Brazílii a na Ukrajině.

States.cz - anglicky mluvící státy

Geografické, historické a politické infomarce o vybraných státech anglicky mluvícího světa.

Ubytování Vranov - ubytování Vranovská přehrada,Vranov nad Dyjí

Chata Vysočina nabízí rekreaci a ubytování na Vranovské přehradě. V blízkosti Vranovská přehrada, Vranov nad Dyjí.

Mariánské Lázně ubytování Penzion Petra

Pro Vaši dovolenou nabízíme zvýhodněné týdenní pobyty v Penzionu Villa Petra*** od neděle do neděle v pokojích s kuchyňkou. Jsme komforní klidný penzion na úrovni, kde si dokonale odpočinete. Pokoje jsou s balkony s výhledem do zeleně. Pokoje jsou vybaveny ledničkou a televizí.. Chráněné parkovací místo je zahrnuto v ceně.

Moje-krev.cz

Informační web představující životodárnou tekutinu - krev. Popis krevních skupin, cévní soustavy, krevních nemocí a buněk.

Dovolená letecky k moři, za sluníčkem

Dovolená letecky Vám nabízí možnost strávit tu nejlepší dovolenou kdekoli na světě. Informace o nejnavštěvovanějších destinacích jako jsou Řecko, Egypt, Turecko, Chorvatsko a dalších vám pomůžou tak, aby vaše letošní dovolená byla ta pravá dovolená snů.

GMM apartmány Sukošan, Dalmácie, Chorvatsko

Soukromé ubytováni, apartmány a pokoje. Sukošan, 11 km jihovýchodně od Zadaru, 150 m od moře, 250 m od pláže. Znalost českého a anglického jazyka.

PocasiZitra.cz - Aktuální předpověd počasí pro ČR

Aktuální a přehledná předpověd počaší pro celou Českou republiku. Server poskytuje i informace o oblačnosti a teploty v jednotlivých regionech.

Agentura černoška Sport & Wellness

Nabízíme víkendové pobyty pořádané ve zdravém životním stylu zvaném wellness. Vedení skupinových hodin, sportovní a wellness víkendy, osobní trenérství, konzultace, zdravý výživový plán. Darujte dárkový certifikát.

Více o Španělsku

Španělsko - doprava, studium ve Španělsku, práce ve Španělsku, španělská kuchyně, španělská kultura a film, španělské národní parky

České hrady a zámky

Přehled historie českých, moravských a slezských pamětihodností, zejména hradů a zámků. Ke každé památce přinášíme stručný pohled do historie.

Vranov nad Dyjí virtuálně - virtuální prohlídky po Vranově nad Dyjí a okolí

Vranov nad Dyjí, Vranovská přehrada - virtuální prohlídky,informace,ubytování,hotely,penziony,restaurace,fotogalerie,fotogalerie-povodně,vše pro turisty,památky,výlety,lodní doprava vranov, jak strávit volný čas.

Kupele Slovenska

Ponuka pobytov v kúpeľoch na celom Slovensku. Možnosť online rezervácie. Kúpele - detailné a aktuálne informácie. Liečebné-relaxačné pobyty a víkendové-wellness pobyty.

PSČ měst a obcí

Vyhledejte si poštovní směrovací číslo konkrétního sídla v České republice. Rozsáhlá databáze všech českých měst a obcí.

Cestovaní v Izraeli

Rozcestník pro cestovatele do Svaté země.

Click4Sky

Click4Sky vás spolehlivě a kvalitními letadly dopraví do 26 zemí a 41 destinací v Evropě.

Siam Travel

Thajsko online průvodce a zájezdy na míru. Rezervace hotelů a vnitrostátní dopravy v Thajsku. Zajištění letenek, transferů, výletů po Thajsku, atrakce. Rady na cestu a pomoc v případě nouze.Informace o Thajsku. Nabídka exotických ostrovů v Thajsku.

SK letenky

Poradca pre lacné letenky, aktuality zo sveta leteniek a tipy a rady pri rezervácii a kúpe leteniek online cez rezervačný systém na skletenky.sk

Jízdní řády IDOS

Online jízdní řády IDOS, autobusů, vlaků, ale i Městské hromadné dopravy měst v ČR.

Turecko last minute

Chystáte se do Turecka na dovolenou? Přečtěte si informace o dovolené v Turecku, do jakých lokalit vyrazit a na co si dát pozor. Praktické rady pro pobyt i na cestu.

Kréta last minute

Uvažujete o dovolené v Řecku? Pak se podívejte na největší řecký ostrov Kréta - navštěvovaná letoviska, oblíbené pláže, ubytování. Zjistěte si aktuální počasí a předpověď na 10 dní, satelitní mapa ostrova Kréta.

Vaše cestovatelské video

Videoblog pro cestovatele, země, destinace, letoviska, města či hotely na videozáznamech z celého světa.

VF-OUTDOOR

VF-OUTDOOR. cz - Stany, camping, outdoor, vybavení o přírody

Kavkaz - praktický průvodce

Informace o Kavkaze, rady a tipy na cestu, pasy a víza, klimatické podmínky, bezpečnostní situace, praktické informace pro cestovatele pro tuto zemi. Nechte se vnést do tajů kultury národa. Doplněné historií význačných míst.

Řecko

Chystáte se do Řecka na dovolenou? Přečtěte si informace o dovolené v Řecku, do jakých lokalit vyrazit a na co si dát pozor. Praktické rady pro pobyt i na cestu, počasí, zajímavosti.

Německo

Turistické informace o Německu. Popis zajímavých míst. Tipy na dovolenou. Informace o Tropical Islands a krásách Německa.

Portugalsko

Turistické informace o Portugalsku. Popis zajímavých míst. Tipy na dovolenou. Informace o počasí, kuchyni a krásách Portugalska.

Egypt - informace o cestování do Egypta

Tolik pyramid jako v Egyptě nikde neuvidíte. Jsou to velké stavby, které stojí za návštěvu. Neváhejte a vydejte se do Egypta na dovolenou. Provedeme vás tím nejdůležitějším, co můžete v Egyptě vidět. Shlédněte také velké množství fotografií z Egypta.

Poznávej.eu Váš průvodce Evropou

Průvodce pro Váš Eurovíkend nebo dovolenou ve velkých Evropských městech. Na webu najdete tipy na ubytování, restaurace či hotely. Poradíme Vám jakou památku navštívit a jakou kulturní akci určitě nezmeškat.

Ubytování a hotely v Praze

Přehledný rezervační systém pro ubytovací zařízení a hotely v Praze. V nabídce máme velkou škálu objektů - luxusní hotely, penziony, apartmány s kvalitními službami, objekty s vyhlášenou kuchyní, ubytování v rušném centru nebo naopak na okraji Prahy.

Rekreace-deti.cz

Pořádání výletů a pobytů, letních táborů a rekreace pro děti v rekreačních střediscích v České republice. Vyberte si kraj pro rekreaci pro pobyt v našich rekreačních zařízeních. Rekreaci nabízíme pro fotbal, atletiku, volejbal, házenou a další.