lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Obchod a prodej  >>  Spotřební elektronika

Včela





Spotřební elektronika


Odkazy

Yugo Alloys

Prodej a servis telekomunikační a kancelářské techniky, servis mobilů, montáže, příslušenství, spotřební materiály. Telefony Panasonic, Siemens, Philips. Bezdrátové telefony, faxy, ústředny, kopírky, tiskárny, tonery, inkousty, baterie, nabíječky.

Music Data - audio a osvětlovací technika

Distribuční činnost v oblasti Pro Audio a osvětlovacích systémů. Akustické úpravy, dodávky, komplexní instalace a servis profesionální audio a osvětlovací techniky - PA systémy, mixážní pulty, mobilní pódium, kabeláže, hudební nástroje a další.

Bourák - elektronika

nabídka elektroniky

Antény, satelitní přijímače, montáž satelitu

Firma Hofisat Praha prodává satelitní techniku jako satelitní přijímače, antény, paraboly, anténní zesilovače, set top boxy a další příslušenství. Provádí montáž satelitu a kompletní servis.

Jan Hanacek

Alpha LED displays, panels, text designs and manufacturers quality LED banners, LED panels, LED text,Technology of flat layers LED solutions control. LED, LED banners, LED panels, bezici texty, LED solutions, LED obrazovky, LED panely, LED krize

Czech computer

stránky prodejce výpočetní techniky

Inteco CZ

počítače

CS 24 - computers, services

Itassistance

IT assistance s.r.o. je společnost se zaměřením na poradenskou činnost v oblasti počítačových systémů, prodej značkové výpočetní techniky pro ucelená řešení nebo dílčí dodávky, byla založena v roce 2001. Společnost je založena na práci špičkových obchodníků, analytiků, techniků a programátorů.

Šauer CZ

Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků v oblasti dodávky , instalace a servisu telefonních zařízení , elektronických zabezpečovacích systémů a výpočetní techniky . Spolu s tímto zajišťujeme návazné služby , od vyřizování administrativy pro jednotlivé poskytovatele telekomunikačních služeb

Sir computers

Czech Computer

počítačová prodejna

Top Can

servis kopírek Canon

SC Mont

Firma SC mont., působí na českém trhu od roku 2003, a od roku 2004 se specializuje na audiovisuální techniku. Zabýváme kompletním návrhem a realizací domácího kina.

PC bazar Still Comp

elektronický obchod s PC komponenty

Garrett.cz

Stránky věnované detektorům kovů.

IPCAM.CZ

Archiv stránek o IP kamerách

ISC as

telefonní ústředny