lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Ubytování  >>  Hotely

Včela





Hotely


Odkazy

Hotel Anděl

Hotel Anděl se nachází v centru Prahy, v místech, kde se jedinečným způsobem snoubí historie s moderní architekturou. V blízkém okolí tohoto šarmantního hotelu naleznete mezi jinými i vilu Bertramka, tradiční pivovar Staropramen a nově otevřené nákupní a zábavní centrum "City Center Zlatý Anděl".

Hotel Hladina

Hotel se nachází na břehu Slapské přehrady poblíž obce Nebřich, 45 km jižně od Prahy. Nabízíme Vám rekreaci v příjemném prostředí za příznizovou cenu při zachování komfortu služeb a ubytování. Hotel má vlastní monitorované parkoviště pro 30 vozů. Nabízí široké sportovní vyžití. Zajišťujeme rovněž hromadné akce jako školení, semináře, svatby a další akce.

Hotel Jezerka ***

Kongresy, školení, sport, rekreace nabízí hotel se 150 lůžky. Ubytování ve 2L a 3L pokojích s WC, balkonem, TV, SAT. Aqua-fit - krytý i venkovní bazén, whirpool, 2x squash a tenis, fitness, sauny, atd. Hotel se nachází v těsné blízkosti přehrady Seč.

Hotel König

The 4-star-hotel “König” is situated in the heart of the city Passau, which is also called the “three-river-city”, due to the three rivers that run through it. In addition to our classy atmosphere, the comfortable furnishing of the rooms and our wide variety of additional services on location such as restaurant, sauna, steam bath and solarium, one of our advantages is the beautiful and traffic related convenient location of our hotel.

Vinařské centrum Sádek - hotel, restaurace, vinný sklep

Navštivte vinařské a kulturní centrum Sádek - rozsáhlé vinice, hotel, restaurace, udírna, zpracovatelské a archivními sklepy, bohatá vinotéka a přírodní amfiteátr pro pořádání kulturních akcí - Mezinárodní festival cimbálu. Agroturistika, naučná vinařská stezka ... Přijďte ochutnat Sádecké víno a Sádecký burčák!

Botel Albatros Praha

Botel Albatros nabízí levné ubytování v Praze. Vyzkoušejte i vy půvab, které nabízejí botely v Praze. V romantickém prostředí břehů Vltavy naleznete ubytování v centru Prahy za dobrou cenu.

Hotel Aron

Ubytování v hotelu Aron v Ostravě Vítkovicích patří mezi nejkvalitnější ubytování uprostřed Ostravy s nejrychlejší dostupností do všech částí Ostravy. Pro ubytované máme vlastní parkoviště s příjezdem zezadu hotelu. Náš hotel má vlastní restauraci.

Hotel u Matesa

Ubytování v Českém Krumlov – Hotel U Matesa Ubytování v historickém centru Českého Krumlova přímo u Vltavy, to je Hotel u Matesa. Konferenční prostory k pronájmu a dobrá restaurace. Ubytování, Český Krumlov, Konferenční místnost, restaurace, levná, levně, levné

Hotel Minor České Budějovice

Hotel Minor ubytování České Budějovice nabízí ubytování v klidné a tiché části města České Budějovice a poskytne Vám levné ubytování v komfortně vybavených pokojích za přijatelné ceny. Recepce přijímá hosty nonstop.

Ubytování v soukromí

Příjemné ubytování v soukromí...

Hotel Dante Alighieri

Vážení hosté, dovoluji si Vás prostřednictvím internetu přivítat v Hotelu Dante Alighieri. Tato původně gotická budova leží přímo v centru Prahy u Karlova náměstí. Byla postavena koncem 14. století. Tedy v době kdy král český a císař římský Karel IV. rozhodoval o stavbě jedné z nejimpozantnějších staveb světa - Karlova mostu, který je asi 5 min. od hotelu.

Hotel Dermot

Dovolte, abychom Vás přivítali v jednom z nejkrásnějších koutů naší země, v městečku krajek, keramiky a srdečných lidí. Letovice je městečko, rozprostírající se v malebném údolí, na soutoku řek Svitavy a Křetínky, nedaleko stejnojmenné přehrady, jehož dominantou je zámek ze 14. století.

Hotel u Lípy

hotel je zrekonstruovaný historický objekt s jedinečnou polohou na náměstí Kamenice nad Lipou, u zámku, zámecké zahrady a lesnaté přírody. Vhodný pro rodinnou rekreaci, víkendové pobyty, kongresovou turistiku, školení a společenské akce

Ferienwohnung, Zimmer, Apartement, im Villenviertel in der Stadt Budapest

Ferienwohnung, Zimmer, Apartement, im Villenviertel in der Stadt Budapest

Konferenční centrum Zámecký hotel Třešť

Zámecký hotel Třešť (Jihlava) nabízí konferenční prostory, zajišťuje společenské a kulturní akce - svatby, firemní večírky, oslavy jubilejí. Ubytování na zámku a přilehlé depandanci, konferenční sál a veškerý konferenční sevis, zámecká restaurace.

Konferenční centrum AV ČR - zámek Liblice u Prahy

Konferenční prostory nedaleko města Praha, luxusní ubytování na zámku, high-tech konferenční technika - hlavní konferenční sál, mobilní konferenční zařízení pro ostatní konferenční prostory. Zajišťujeme plný konferenční sevis!

Rekreační ubytování Karlov-Malá Morávka-Praděd

Navštivte naše rekreační zařízení a užíjte si příjemně strávenou dovolenou v soukromí v příjemném klidném prostředí Jesenických hor.

Hotel-Safari.cz

Hotel Safari Vám nabízí ubytování v klidné lokalitě v blízkosti centra Ostravy, možnost ubytování i vašich zvířecích mazlíčků. Svůj automobil můžete zaparkovat na hotelovém parkovišti a v hotelové restauraci se můžete stravovat po celý den.

Hotel Beseda.cz

Hotel Beseda v Ostravě-Vítkovicích nabízí levné ubytování s vlastním hlídaným parkovištěm, hotelovou restaurací, možností nákupu občerstvení na non-stop recepci a saunou. Krásy Ostravy jsou z hotelu snadno dostupné automobilem i Ostravskou MHD.

Ubytování

Ubytování na horách - Databáze ubytovacích zařízení v celé ČR - Nabídka chat, penzionů, ubytovacích zařízení, turistických cílů

Hotely Ostrava

Nabízíme vám přehledem hotelů města Ostravy. Naleznete zde ostravské hotely, jako jsou hotel Aron, Safari či Atom. Všechny hotely mají nejrychlejší dostupnost do všech částí města Ostravy ostravskou MHD či tramvají.

luxury hotel Prague

Jedinečná kolekce luxusních hotelů, residencí a apartmánů s hotelovými službami pro krátkodobé a dlouhodobé pobyty ve všech hlavních městech střední a východní Evropy

Mariánské Lázně: Penzion Petra

Navštivte nás v Penzionu Villa Petra***. Najdete zde komfortní, klidné pokoje s balkony s překrásným výhledem do zelené přírody. K ubytování patří chráněné parkovací místo, dle přání snídaně ve stylové jídelně. Nádherné výlety do okolí.

Hotel Aplaus - Ubytování v Litomyšli

Hotel**** Aplaus v historickém centru Litomyšle nabízí ubytování ve 21 pokojích a 2 apartmánech. Hotel zajišťuje rauty, recepce, svatební hostiny, pronájem salonku pro firemní akce a společenská setkání a další služby. Vlastní restaurace, terasa, wellness, kavárna.

Hotel Prestige - ubytování Znojmo

Hotel Prestige je místem kvalitního ubytování a profesionálních služeb ne jen v oblasti wellness a gastronomie. V naší nabídce naleznete mimo jiné možnost vzdělávání ve zdravém životním stylu a stravování v podobě seminářů vitální kuchyně.

Apartmány Pushkin v Praze

Apartmány Pushkin se nachází v historické části Prahy. Nabízíme levné ubytování v Praze v rodinném prostředí. Ubytování vhodné pro rodinnou dovolenou. Součástí ubytování je restaurace, kde Vám můžeme nabídnout speciality místní kuchyně s 25% slevou.

HOTEL SMETANA, KARLOVY VARY

Čtyřhvězdičkový lázeňský hotel v Karlových Varech nabízí ubytování v klidném prostředí prvorepublikové vily se zahradou, lázeňské procedury pod dohledem odborného lekáře, restauraci s možností dietní stravy a kavárnu. Samozřejmostí je nabídka balíčků.

Hotel Green Garden Praha

Hotel Green Garden Praha se nachází v historickém centru Prahy nedaleko Václavského náměstí. Nabízíme nadstandartní ubytování za výhodnou cenu nedaleko Václavského náměstí. Možné pořádání školení a firemních prezentací.