lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Zahrada

Včela





Zahrada


Odkazy

Krbové vložky

Krby, krbové vložky a příslušenství Seguin Duteriez pro Vaše pohodlí

Zahrada Matúšů - okrasná školka a zahradnictví

Zahrada Matúšů je okrasná školka se zaměřením na okrasné keře, trvalky a růže. Zahradní centrum nedaleko Brna, Náměště nad Oslavou a Třebíče nabízí prodej okrasných rostlin pro zahradu, veřejnou zeleň, městské parky a krajinné sadovnické úpravy.

Zahradní nábytek

Zaměřujeme se na prodej kvalitního zahradního nábytku. Máme nábytek z kovu, dřeva, plastu a umělého ratanu. Nabízíme zahradní nábytek i pro restaurace.

Profisekačky EU

Prodej a servis zahradní,komunální,golfové a zemědělské techniky.V sortimentu najdete zahradní traktory,sekačky,travní sekačky na trávu,bubnové a rotační sekačky, křovinořezy, sněžné frézy a další techniku John Deere,Honda,Stiga,Vari,B&S a Vares

Siesta Bohemia

Zahradní nábytek od firmy Siesta Bohemia s.r.o. Vašeho tradičního výrobce zahradního nábytku.

Jezírka, zahradní jezírka, okrasná jezírka

Jezírka Brno se specializuje na zahradní jezírka, koupací jezírka, okrasná jezírka, koi jezírka, vodní jezírka, plastová jezírka, vodní zahrady a prodej KOI kaprů, vyz a jeseterů.

Robotické sekačky

Robotické sekačky za akční ceny. Prodej a servis robotických sekaček za akční ceny

Bonsai shop

Zásilkový a kamenný obchod nabízející nespočet druhů venkovních a pokojových bonsají a příslušenství pro pěstování a tvarování bonsai. Z naší nabídky si vybere opravdu každý, velmi vhodné jako dárek.

Přívěsy, karavany, obytné přívěsy, sekačky, zahradní technika

Zahradní technika od prodejce Kobras a další sortiment z oblasti přívěsů. U prodejce Kobras naleznete sekačky, stípače, zahradní traktory, motorové pily, sekačky na trávu, elektrocentrály aj. Prodává také karavany, obytné přívěsy a obytné automobily. Vyrábí tažná zařízení na míru a přívěsné vozíky za aut

KOI Jezírka

Jezírka Brno se specializují na výstavbu koi jezírek, zahradních jezírkek, jezírek pro chov KOI kaprů, jezírek na zahradu, včetně montáže technologie a příslušenství.

Sekačky CZ

elektronický obchod se sekačkami na trávu, křovinořezy a příslušenstvím

Zahrada les CZ

nabízíme bubnové sekačky, rotační sekačky, křovinořezy, motorové pily, komunální technika, čerpadla a vodárny, nářadí a hračky

Nepenthes

Kompletní realizace zahrad, návrhy, údržba, stavba na klíč, rekonstrukce starých zahrad, zakládání a sekání trávníků, živé ploty – výsadba a zastřihávání, zahradní jezírka, japonské zahrady,kácení, prořezávání, palivové dřevo, vánoční stromky.

Bumerang – zastřešení bazénů s.r.o.

Výroba zastřešení bazénů s nízkými pochozími kolejnicemi a konstrukcí z hliníkových profilů s povrchovou úpravou přírodní, elox a komaxit. Doplňková výroba zimních zahrad, carportů, zastávek a přístřešků.

Zahradní technika

Autorizovaný obchod se zahradní technikou firmy Electrolux Outdoor Products: sekačky na trávu, řetězové pily, sněhové frézy, křovinořezy, vznášedla, zahradní traktory, vysavače listí a další. Slevy pro členy Electrolux Family Clubu.

Profisekacky.cz-Zahradní technika,traktory,sekačky John Deere,Honda,Stiga,Vari

Prodej a servis zahradní,komunální,golfové a zemědělské techniky.V sortimentu najdete zahradní traktory,sekačky,travní sekačky na trávu,bubnové a rotační sekačky, křovinořezy, sněžné frézy a další technika John Deere,Honda,Stiga,Vari,B&S a Vares

Vyklízecí práce - terenní úpravy - kácení stromů

Vyklízení - stěhovani, bytů, sklepů, půdy, pozůstalostí, nebytových prostorů, kanceláři, celých nemovitostí a všech prostorů, drobné bourací a demoliční práce, kácení stromů.

Obchod Sauny

Sauny, infrasauny po celé ČR - každá sauna na míru, atypické rozměry. Nabízíme zakázkovou výrobu, prodej, montáž saun a infrasaun. Prodáme i saunové doplňky, saunová kamna a topidla.

Vše pro zahradu - Farmářka.cz

Potřebujete semena, hnojiva, rostliny nebo postřikovače? Na našem e-shopu seženete vše najednou, a to velice jednoduše a navíc levně! S námi ušetříte nejen peníze, ale i čas, který můžete využít na pěstování. Trápí Vás plísně a škůdci? Od toho tu jsou naši odborníci - nechte si poradit.

Palivové dřevo

Palivové dřevo je nejlevnější palivo současnosti. Přejděte i vy na topení dřevem ať už v krbu nebo kamnech. Dozvíte se, jaký druh dřeva je pro topení nejvhodnější a můžete si zjistit ceny palivového dřeva.

Péče o zeleň, odvoz a likvidace odpadů

Nabízíme drobné nízkorozpočtové zednické i zahradnické práce okolo stavby či rekonstrukce domů, bytů, chatek, zahrad, dvorů, které vám velké firmy často odmítnou vykonat.

Mountfield

Chcete mít lepší zahradu než soused? Mountfield cz vám pomůže se postarat o vaši zahradu. Sháníte-li sekačku, motorovou pilu, křovinořez nebo bazén se zahradním nábytkem k odpočinku. Vaši upravenou zahradu vám budou závidět široko daleko.