lupa

Home  >>  Volný čas  >>  Alternativní medicína  >>  Reiki

Včela





Reiki

Astrologie
Jóga
Reiki


Odkazy

Reiki

co je reiki, terapie, semináře, pozitivní kosmická energie

Seznam Reiki

Databáze Reiki mistrů a českých stránek o Reiki

Reikidum Net

Na těchto stránkách naleznete informace, které vám zprostředkují přijímání životní a léčivé energie reiki významnou časovou formou - každý den. Možná jste už někdy vy nebo váš známý obdrželi ošetření s Reiki. V duchu těchto stránek jdeme poněkud dále a uvádíme v činnost reiki energii na každý den. Tento přístup představuje účinný preventivní program pro všeobecně dobrý zdravotní stav zajištěný dostatečným každodenním přísunem životní a léčivé energie reiki.

Reiki - Mistr Reiki Bronislav Kozák

Co je Reiki Historie Reiki Stupně Reiki Pravidla" Reiki Zajímavý článek o reiki z roku 1928 Článek o Reiki, který nikdy nevyšel Čakry Aurická těla Reiki a kameny

Reiki - Eva Melzerová

stránky mistryně Reiki

Diskuze na téma Reiki

Tibetská medicína

kurzy tibetské medicíny, zasvěcení do Reiki, eshop s Tibetskou medicínou, sdružení mentálně postižených, herbář

Stránky Reiki mistra Jana Rychlíka

Přináší znovuobjevení léčivých schopností každého člověka na všech úrovních života. Po zasvěcení dochází k celkové regeneraci organizmu a ke zvýšení mimosmyslových schopností . Reiki je pak tak jednoduché věnovat sobě nebo druhým , že se až tají dech při jeho použití . Reiki je pilířem o který je možno se opřít ve všech životních situacích a bránou k vyšším spirituálním stavům. Reiki je žádost o poznání možností v každém z nás.