lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Auto-Moto  >>  Autodoprava

Včela





Autodoprava


Odkazy

Autodoprava Rousek

odvoz suti a stavebního odpadu kontejnery Avia a Liaz

Přeprava nadměrných nákladů - těžká přeprava

Euro-spedice.eu -technické zajištění nadměrných a nadrozměrných transportů, včetně povolení pro nadměrnou přepravu po celé Evropě.

VETEX s.r.o.

Specializujeme se na přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů po zemích Evropské unie, Ruska, Moldavy, Ukrajiny a Běloruska. Přepravujeme zemědělskou a stavební techniku a jiné nadrozměrné stroje a zařízení po silnici, vodě, železnici či kombinovanou přepravou.

Aleš Rybišár - autodoprava

Firma Aleš Rybišár se zabývá silniční motorovou dopravou nákladní vnitrostátní i mezinárodní. Provozovanou vozidly do a nad 3,5 tuny. Přepravy provádíme 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Neváhejte a kontaktujte nás na tel.č.: 607545663, nebo navštivte naše webové stránky www.rybisar.cz .

Doprava na letiště Praha Ruzyně

Doprava osob na letiště v Praze, Brně, Bratislavě, Vídni. Expresní doprava kvalitními vozy po Česku i EU za rozumné ceny. Doprava dětí do kroužků. Transfery na dovolené, koncerty...

Pechtor logistic - autodoprava, stěhování

Zabýváme se autodopravou a stěhováním všeho druhu, stěhováním trezorů, vyklízením objektů,

pandaeast.cz doprava, přeprava, spedice

Panda East Váš partner pro přepravu do/z Anglie, Irska. Sběrná služba, včetně expresních zásilek.

www.kamionaci.cz – web pro profesionály

Jste zkušený kamioňák a trucker, profesionální řidič, dopravce, logistik, nebo jen fanda co má rád americké trucky a nekonečné dálky? Kamioňáci.cz je prostor na internetu právě pro Vás. Víza, doklady, povolení.

Perfis s.r.o.

Naše autodoprava nabízí kvalitní a rychlou přepravu jakéhokoliv materiálu nebo zboží, mezinárodně i vnitrostátně. Naše služby již využívají naši zákaznící více jak 10 let. Zaměřujeme se jak na přepravu potravin (v izotermických nástavbách s možností zachlazení, zamražení) tak na přepravu tiskopisů, elektroniky a náhradních dílů pro automobily. Objem nástaveb jednotlivých vozidel se pohybuje od 3 do 20 m3 s nosností do i nad 6,5 t.

Mezinárodní spedice good sped, s.r.o.

Mezinárodní spedice goodsped zajišťuje kompletní silniční přepravu v rámci celé Evropy. Nabízíme mezinárodní kamionovou dopravu, dokládky, sběrnou přepravu, expresní služby, přepravu kusových zásilek apod.