lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Internetové obchody  >>  Eshopy - doplňky do bytu

Včela





Eshopy - doplňky do bytu


Odkazy

Polštáře deky Billerbeck

Dobrý den začíná nocí, tímto heslem vznikla firma, která je zaměřena na nejvyšší kvalitu lůžkovin. Dnes jsou spojovány se jménem Billerbeck nejkvalitnější polštáře, deky a podložky na matrace.

Infratopení – infračervené topné panely

V našem e-shopu naleznete topné panely (obrazy) pro vytápění domácností, kanceláří a rekreačních objektů. Infra panely jsou novou technologií pro vytápění budov. Naše topné panely jsou vedle topení vynikající moderní dekorace Vašeho interiéru.

eshop dimex-tapety.cz - Tapety na zeď, dekorace a bytový textil

Vdechněte stěnám život a oblékněte je do tapet. Široká nabídka vzorů tapet na zeď, fototapet, lepidel, samolepicích fólií a dekorací, garnýží a bytového textilu. Dodání do 48 h, dárky k objednávce zdarma. Ukázky realizací tapet naleznete přímo v našem e-shopu.

Tapety na zeď

I Vaše domácnost může mít levné a kvalitní německé tapety. Úžasné vzory, nádherné dekorace a fototapety na Vás čekají na našem e-shopu. Neváhejte a vstupte do světa moderního bydlení!

Proutěné zboží, dekorace a doplňky z proutí

Doplňky z proutí, proutěné kočárky, proutěný nábytek, proutěné dekorace. Rychlé dodání, spolehlivost, zázemí kamenného obchodu. Zboží skladem expedujeme do 24 hod.

Lampy a osvětlení interiéru s VesteGlass

Veste Glass je společnost specializující se na osvětlení interiérů a výrobu křišťálových lustrů na zakázku. Nabízí křišťálové lustry a pokojové lampy vyráběné tradičními metodami ve stylu tereziánském, křišťálové z českého a křišťálu Swarovski.

Samolepky na zeď – samolepící dekorace na stěnu, samolepící tapety, dekorace na zeď do bytu,

Samolepky na zeď, samolepící dekorace na stěnu. Vybírejte z mnoha motivů. Jednoduchá aplikace. Výborný doplněk do bytu a skvělý dárek za perfektní cenu. Vhodné nejen do bytových prostor, ideální také pro komerční, kancelářské či prezentační prostory.