lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Firmy Exclusive  >>  Dasty - výroba dresů

Včela





Dasty - výroba dresů - potisk triček

ne


Odkazy

Výroba dresů

Můžeme Vám nabídnout - fotbalové dresy rukavice brankářské oblečení pro brankáře basketbalové dresy hokejové dresy cyklistické dresy trenýrky stulpny fitness + aerobic - tuzemská výroba atletika + running volejbalové dresy hasičské dresy

Reklamní předměty

Nabízíme - reklamní předměty se sportovní tematikou, psací potřeby, kuchyňské potřeby kancelářské potřeby šňůrky na krk, klíčenky, zapalovače, popelníky elektro tašky cestovní, batohy, deštníky, peněženky, spisovky, luxusní dárky

Nášivky - výšivky

Proč vyšívat? V naší dílně vyšíváme na nejmodernějších vícehlavých vyšívacích automatech značky TAJIMA, která představuje absolutní špičku v oblasti strojního vyšívání. Našimi přednostmi jsou rychlost, vysoká kvalita a příznivá cena.

Pracovní oděvy

Veškeré námi šité pracovní oděvy splňují požadavky normy EN 340. Šijeme dle pánských i dámských střihů, zhotovujeme také nestandardní velikosti přesně na míru. Mimo běžných pracovních oděvů se zabýváme i výrobou speciálních ochranných oděvů.

Igelitové tašky

Naše společnost patří mezi největší dodavatele igelitových tašek s potiskem (PE) v Evropě. Reklamní tašky jsou dodávány v nejrůznějších rozměrech, tloušťkách a barvách. Největší část reklamních tašek je vyráběna dle konkrétního požadavku zákazníka.

Papírové tašky

Vyrábíme papírové tašky všech běžných i netypických formátů, stylů a potisků, k jejichž výrobě používáme širokou paletu druhů a typů papíru. Papírové tašky s textilními uchy vyrábíme na zakázku od 100 ks. V nabídce máme více jak 30 rozměrů.

Kalendáře a diáře

Naše produkce nástěnných kalendářů pokrývá jak základní masovou potřebu, tak i poptávku zboží s vyšší estetickou kvalitou nebou jinou přidanou hodnotou. Naše nástěnné kalendáře jsou jedinečné v každém detailu, přesvědčte se sami!

Potisk triček

Již nechcete nosit tuctová a nezajímavá trička? Nabízíme vám širokou nabídku reklamních triček ze kterých si můžete vybírat. Všechna naše dovážená trička si můžete nechat potisknout vlastním motivem či logem Vaší firmy.

Textil Dasty

Nabízíme široký výběr textilu vlastní výroby - zejména forté, čepice, čelenky, šátky, kloboučky, rukavice, fleece mikiny a vesty, bundy, sportovní soupravy, dětský textil, polokošile, kalhoty, tepláky, kraťasy, froté ručníky, osušky, lisování textilu.