lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Sport firmy  >>  Fitness

Včela





Fitness


Odkazy

Duvlan.cz - fitness eshop

Široká nabídka fitness zařízení a sportovních potřeb. Rotopedy, elipticaly, běžecké pásy, posilovací věže a lavice, trampolíny... Rychle a spolehlivě.

Jan Krečmer-osobní trenér fitness Praha1 a Praha3

Jsem certifikovaným osobním trenérem fitness a pomohu Vám, abyste cvičili maximálně efektivně a dosáhli svých cílů - hubnutí, odstranění bolestí zad, regenerace. Současně Vám poradím, jak se správně stravovat. Osobní trenér fitness Praha 1 a Praha 3.

Miš-maš centrum-fitness a restaurace

Miš-maš centrum Vám nově nabízí restauraci, fitness, saunu, solárium, prodej fitness výživy a kanccelář České podnikatelské pojišťovny.

Pole Dance Praha

Nabízíme kurzy pole dance neboli tance u tyče v Praze, dále víkendové workshopy pole dance. Skupny jsou po 6ti a u tyče se nebudete střídat! První hodina zdarma! Hodiny nejsou 60minut, ale 75. Možné jsou i individuální hodiny

Eshop.aktin.cz

Eshop.aktin.cz je internetový obchod se sportovní výživou a domácím fitness vybavením. Nabízíme značky sportovní výživy Aminostar, BeefJerky, BSN,Enervit, Gaspari, Champion, MuscleTech, Nutrend, Reflex, Scitec, Smartlabs, Weider, a další. V naší nabídce naleznete primárně doplňky sportovní výživy vhodné pro budování svalové hmoty - proteiny, gainery, kreatin, Anabolizéry a NO produkty, ale i pro rýsování a urychlení regenerace- bílkoviny - proteiny, aminokyseliny -BCAA, ale i prostředky pro urychlení spalování tukůvhodné na hubnutí a diety. Nabízíme i kloubní výživu, vitamíny a minerály,odborné poradenství nejen v oblasti fitness a kulturistiky, ale i jídelníčky ke spalování tuků, nebo za účelem budování svalové hmoty. To vše přesně na míru za bezkonkurenční ceny!