lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Auto-Moto  >>  Čtyřkolky

Včela





Čtyřkolky


Odkazy

Bazar čtyřkolky

Čtyřkolka je malé motorové vozidlo obdobné motocyklu se čtyřmi koly (umístěnými na dvou nápravách a ve dvou stopách, jako u automobilu). Je určena pro jízdu v terénu, kde má díky menším rozměrům a hmotnosti lepší průchodnost než terénní automobil, a oproti terénnímu motocyklu je méně náročná na jezdce a umožňuje přepravu nevelkého nákladu, např. nářadí. Proto je vhodná např. pro dřevorubce či jiné lesní pracovníky. Běžný je přední a zadní nosič, existují i verze s valníkem.

Čtyřkolky – Super čtyřkolky s.r.o

Homologace v ČR. Nabízíme Vám čtyřkolky levně na prodej.

Čtyřkolky ATV - motorky - silniční i sněžné skútry

Internetový obchod IZZI 69 nabízí k prodeji čtyřkolky, motorové motokoloběžky, motorky, skútry, originální náhradní díly a racingové doplňky pro čtyřkolky, vše pro racing a motokros.

Web o čtyřkolkách

Všechny informace, které budete při koupi čtyřkolky potřebovat. Jaké typy čtyřkolek existují? Které jsou vhodné pro koho? A co čtyřkolky pro děti – může vůbec díte s čtyřkolkou na silnici? Na všechny tyto otázky odpoví web ATVinzerce.cz. Na webu najdete také inzeráty na koupi čtyřkolky nebo videa.

Čtyřkolky, motoinzerce, motorky, skůtry

Levné moto prodává čtyřkolky, motorky, skútry a motodoplňky. Samozřejmostí jsou i dostupné náhradní díly a servisní služby.