lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Vysokozdvižné vozíky

Včela





Vysokozdvižné vozíky


Odkazy

YALE CZ

Prodej, pronájem, servis manipulační techniky, vysokozdvižných vozíků. Možnost leasingu, poradenství při kompletním řešení skladů, příslušenství pro vzv-baterie, nabíječe, přídavná zařízení. Servis vozíků Steinbock. Zastoupení po celé ČR. Sklad ND.

DeltaLift

Eshop zaměřený na manipulační a zdvihací techniku. Nabízíme paletové vozíky, nízkozdvižné vozíky, vysokozdvižné vozíky, závěsné paletové vidle, zdvihací plošiny a stoly, skladové vozíky, jeřáb. váhy a hevery, kladkostroje.

Stavební stroje, elektrocentrály, vysokozdvižné vozíky, ad.

Díky široké základně se sídly po celé ČR dokáže Terramet vyhovět i těm nejnáročnějším zákazníkům. Stabení stroje JCB, hutnící technika VIBROMAX, elektrocentrály, vysokozdvižné vozíky, ad. Dále bazar a půjčovna stavebních strojů a techniky.

VIVA - manipulační technika s.r.o.

Vysokozdvižné vozíky tzv. vysokozdvihy, paletové vozíky, manipulační technika, vysokozdvižné vozíky bazar, značky Armanni, Balkancar, BT, Desta, Komatsu, Jungheinrich, Linde, Hyster, Still, Yale, Clark, Deawoo a dalších, prodej a výkup použité techniky, pronájem, prodej ND na tuzemskou i zahraniční techniku, baterie a nabíječe, pneumatiky, přídavná zařízení, školení a revize.