lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Služby  >>  Masáže

Včela





Masáže


Odkazy

Ajurvedská masáž, masáže Praha, shiatsu, masáž Praha

Centrum AC masáže - masáž Praha - nabízíme různé druhy relaxačních a ozdravných masáží. Masáž shiatsu, ajurvédská masáž, masáž proti celulitidě, aromaterapie, olejová masáž apod.

Tradiční thajské masáže - Thajka

Salon Thajka v Praze nabízí originální thajské masáže šíje a zad, nebo celého těla. Nabízí také speciální balíčky pro firmy. Dopřejte si relaxaci, kterou vám přinese olejová thajská masáž.

Dárkové poukazy na thajské masáže

Thajské masáže nastartují metabolismus, mají blahodárný vliv na tělo a psychiku zatíženou stresem, odstraňují bolesti svalů apod. Thajská masáž je prováděna rodilými thajkami v Praze.

e-maser.cz

Portál o masérech / Internetový obchod. Portál obsahuje katalog, v kterém naleznete maséry, masážní salony, masérské školy, masérské kurzy. Internetový obchod nabízí široký sortiment vybavení: masážní lehátka / masérské stoly, masážní židle, lávové kameny, ohřívače na lávové kameny, masážní oleje, emulze, jednorázové plachty, banky na baňkování, kineziologické tapy, paravány, oblečení pro maséry, masážní přístroje a jiné...

maser.sk

Portál o maséroch / Internetový obchod. Portál obsahuje katalóg v ktorom nájdete masérov, masážne salóny, masérske školy, masérske kurzy. Internetový obchod ponúka široký sortiment vybavenia: masážne lehátka / masérske stoly, masážne stoličky, lávové kamene, ohrievače na lávové kamene, masážne oleje, emulzie, jednorazové plachty, banky na bankovanie, kineziologické tapy, paravány, oblečenie pre masérov, masážne prístroje a iné...

Bylinná ájurvédská masáž

Kosmetické a masážní centrum CocoPalm v Praze nabízí bylinné ajurvédské masáže pro ozdravení těla a relaxační masáže lávovými kameny na odstranění celulitidy, zrychlení a očištění lymfatického systému.