lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Firmy Exclusive  >>  Satelitní technika

Včela





Satelitní technika


Odkazy

Digitalizace

V České republice nyní probíhá proces digitalizace pozemního televizního a radiového vysílání. Tyto stránky informují uživatele o všech změnách a možnostech následného příjmu digitálního vysílání.

Digitální televize

Digitální televizi lze přijímat čtyřmi základními způsoby – DVB-T, DVB-S, DVB-C a IPTV. Tento web informuje o jednotlivých typech přímu. Jsou zde také vypsány přednosti a zápory jednotlivých technologií.

Satelit

Satelit si udržuje vždy stejnou pozici vzhledem k povrchu země. Signál konkrétní družice je tak možno zachytit pouze v určité lokaci. Infoweb zabývající se problematikou satelitů.

Jan Novák

Satelitní komplet Vám vyřeší proces digitalizace v ČR. Infoweb zabývající se problematikou satelitních kompletů. Infoweb je zaměřen na jednotlivé komponenty kompletu a na jeho programovou nabídku.

Satelitní komplety

Satelitní komplety pro příjem českých a slovenských programů bez dalších poplatků. Informační web o satelitních kompletech obsahující spoustu praktických informací především pro nové uživatele a zájemce o satelitní komplety.

Satelitní komplety HD

Satelitní komplety HD vám umožní přijímat programy ve vysokém rozlišení obrazu. Tento informační web je zaměřen právě na satelitní komplety zobrazující HD rozlišení.

Satelitní komplety HDTV

Satelitní komplety HDTV vám umožní přijímat programy ve vysokém rozlišení s nejvyšší kvalitou obrazu. Tento informační web je zaměřen právě na satelitní komplety zobrazující HDTV rozlišení.

Satelitní přijímače

Satelitní přijímače se dělí na několik základních typů. Při koupi satelitního přijímače si nejprve rozmyslete jaké programy budete chtít sledovat. Podle toho se pak vybírá konkrétní satelitní přijímač.

Ferguson

Společnost Ferguson je špičkou na světovém trhu. Informační web o společnosti Ferguson a jejich produktech. Tato firma si na našem území vypracovala dobrou pověst svými kvalitními a levnými výrobky.

Mascom

Firma Mascom je jedním z předních výrobců na poli satelitních přijímačů. Do české republiky dodávají mnoho kvalitních satelitních přijímačů mnoha cenových kategoriích s různými funkcemi.

Ferguson Ariva 200 HD

Informační web o satelitním přijímači Ferguson Ariva 200 HD. Ferguson Ariva 200 HD je levný a kvalitní HD satelitní přijímač. Ve své cenové kategorii HD satelitních přijímačů nemá konkurenci.

Satelitní přijímače HD

Satelitní přijímač HD Vám umožní přijímat programy ve vysokém rozlišení. Je tak zárukou kvalitního a ostrého obrazu při sledování HD pořadů. Tyto přijímače samozřejmě přijímají i SD stanice.

Přístupové karty

Přístupové karty jsou nedílnou součástí satelitního kompletu pro české a slovenské programy. Přístupová karta otvírá spoustu kódovaných programů a to již po zakoupení. Dále pak lze doobjednat placené programy.

Satelitní technika

Satelitní technika je většinou v ČR nabízena od renomovaných výrobců. Tyto info stránky se zabývají problematikou satelitní techniky. Uživatel, ale i zájemce zde nalezne spoustu praktických informací.

Satelitní vysílání

Satelitní vysílání je dostupné po celém území České republiky. Velkou výhodou je možnost rozšíření o další programy. Příjem satelitního vysílání však nabízí mnohem více výhod.

Satelity

Satelity zajišťují kvalitní satelitní příjem digitálních programů. Satelitní příjem u uživatele je pak realizován pomocí speciálního satelitního kompletu.

Skylink

Skylink je satelitní platforma zajišťující příjem programů přes satelit. Pomocí přístupových karet Skylink je možno přijímat spousty programů a to jak placených tak neplacených.