lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Realitní kanceláře

Včela





Realitní kanceláře


Odkazy

Aisa RK

Realitní kancelář AISA-RK s.r.o. byla založena v roce 1994. Hlavní činnost spočívá ve zprostředkování prodeje a pronájmu, resp. koupě a nájmu rodinných a rekreačních domů, pozemků, bytů a komerčních objektů, od roku 1998 zajišťujeme správu nemovitostí. Dále pro klienty zajišťujeme vyhotovení znaleckých posudků, technický dozor investora, projekční a geodetické práce a právní služby spojené s převodem nemovitostí.

Benereal

Realitní kancelář BENE REAL se specializuje na prodej nových bytů a rodinných domů.

Bytstudio a.s. - investiční společnost

Realitní činnost za účelem prodeje nově realizovaných bytů, realizace projektů s možností klientských změn v dispozici bytu podle vlastní potřeby a volby zařizovacích předmětů, dlažeb, obkladů, aj. - výstavba bytů do osobního vlastnictví.

Realitní kancelář West reality Plzeň

Zprostředkování koupě a prodeje nemovitostí včetně vyřízení všech formalit při nákupu a prodeji bytů, obytných domů i prostor pro podnikání, prodej stavebních parcel a pozemků hlavně v regionu Plzeň a západní Čechy. Správa finančních prostředků.

FarmReal - realitní kancelář

Správa nemovitého majetku společnstí především v regionu Západní Moravy. Prodej a zprostředkování prodeje nemovitostí v okrese Třebíč a Jihlava - obytné nemovitosti, zeěmdělské budovy a areály, skladovací a výrobní prostory, komerční objekty.

Realitní kancelář Becker a spol. Liberec

Realitní a finanční agentura zastřešující veškeré realitní, právní, daňové i finanční služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitosti. Naše realitní kanceláře v Liberci a ČR Vám nabízí právní, finanční a daňovou jistotu ve světě realit a financí s důrazem na Vaši maximální spokojenost jak s průběhem prodeje, tak i dosaženou cenou.

Luxusní apartmány Lipno nad Vltavou - prodej

Výhodná investice do luxusního apartmánu. Společnost Sparcs vybudovala v obci Lipno nad Vltavou od roku 2000 komplex více než 300 luxusně vybavených apartmánů. Projekty Lipno Lake Resort a Marina Lipno nabízejí luxus, kvalitu a pohodlí.

David Zastera

Realt.cz - vše pro dokonalé bydlení. Katalog firem, realitních kanceláří, bankovních ústavů. Rady, tipy a inspirace pro vaše bydlení. Kategorie: bazény, dlažba, dveře, klimatizace, koupelny, krby, kuchyně a mnoho dalších.

Roman Vašák

Nabízíme Vám osobní a především korektní jednání, které je velmi důležité na současném poli obchodů s realitami. Ve své praxi uplatňujeme mnohaleté zkušenosti a profesionalitu při práci v obchodě s nemovitostmi.

Pronájem kanceláří v Praze

Společnost Mestrey poskytuje sídlo firmy v Praze formou virtuálních kanceláří, pronájem kanceláří a zasedacích místností na Praze 1 a Praze 4, poradenství při zakládání společnosti

office-advisor

Společnost Office Advisor nabízí krátkodobý pronájem kanceláří a plně vybavené kanceláře k pronájmu ve všech velkých městech ČR. Spolu se zahraničními pobočkami čítá portfolio Office Advisor přes 1000 nabídek v celé Evropě.

Edox

Realitní kancelář EdoxReality.cz se zábývá převážně výkupem nemovitostí avšak se také zabývá privatizací bytů a jejich financováním. EdoxReality vám pomůže s odkupem vaší nemovitosti a vyplatí vás do 24h od podepsání kupní smlouvy.

Realis

CM Reality

nabízíme - zprostředkování prodeje a koupě bytů, rodinných domů, rekreačních objektů, pozemků, zprostředkování pronájmu bytů, domů a nebytových prostor, poskytujeme bezplatnou poradenskou činnost v oblasti realit, zajistíme kompletní služby a právní servis při prodeji a koupi nemovitosti, zprostředkujeme obstarání finančních prostředků určených ke koupi nemovitostí

Estateportal.eu - Realitní server

Realitní server estateportal.eu byl vytvořen za účelem snadné inzerce a vyhledávání na evropském trhu nemovitostí. Díky systému automatického překladu všech inzerátů a celého uživatelského prostředí do mnoha světových jazyků umožňuje přemostění jazykových bariér a vstup na evropský trh nemovitostí.

Realites

realitní server s inzercí i od soukromých osob

Reality HB - realitní kancelář v Havl. Brodě, Vysočina

Realitní kancelář v Havlíčkově Brodě. Velká nabídka realit z celé Vysočiny.

ONLINEREAL.CZ - Nemovitosti bez provize

Prodej a pronájem bytů, domů, pozemků a dalších nemovitostí bez realitky a bez provize přímo od majitele. Server pro soukromou inzerci nemovitostí zdarma, široká nabídka služeb pro vaši nemovitost, výhodné právní, finanční a realitní služby.

Investiční a realitní společnost - JSK servis, s.r.o.

Společnost se zabývá investiční a realitní činností. Provádí kompletní výstavbu řadových a rodinných domů, jejich prodejem, developerskou činností.

1. Česko-Slovenský realitní web - reality R7.cz & R7.sk

Realitní inzertní web R7 nabízí reality z České republiky a Slovenska. Na webu podávají inzeráty přehledně a zdarma jednotlivci i realitní kanceláře inzerující byty, domy, pozemky a jiné reality.

Digi Reality.cz

Vyhledávač realit digireality.cz nezávisle soustřeďuje nemovitosti z nabídky jednotlivých RK a umožní vám vyhledávat tyto reality mnohem lépe a rychleji, než procházením stránek každé realitní kanceláře ručně.

Prodej nemovitostí

Prodej nemovitosti a koupě reality na míru. Najdete zde nabídku nemovitostí na prodej a reality od: byty na prodej, domů, pozemky, chaty, chalupy, vily, hotely, penziony, zámky a hrady a další. Možnosti prodeje a koupě jsou: prodej nemovitosti bez realitky, s pomocí právníka či za pomoci prověřené realitní kanceláře.

Prodej, pronájem bytu

Chcete inzerovat, prodat, pronajmout či koupit byt? Nabízíme vám možnosti, které jinde nejsou. Snadný přístup a jednoduché ovládání v administraci. Vysoká efektivita inzerce. Registrujte svůj požadavek zdarma

Pozemky na prodej

Chcete inzerovat, prodat, pronajmout či koupit pozemek? Stavební pozemky pro bydlení, komerci, lesy, zahrady, zemědělskou půdu, rybníky, vodní plochy, pozemky pro fotovoltaické elektrárny a další?! Inzerce je zdarma.

Prodej nemovitostí

Vlastnici.cz usnadňuje prodej nemovitosti. Prověřený a koncept, kterým prodávají profesionální realitní kanceláře.Zde však neplatíte provizi. Nyní můžete i Vy bez realitky! Inzerce zdarma. I ekniha o 100 str.jak na to.

PhDr. Vítězslav Kollmann – reality Dimas

Realitní kancelář DIMAS se zabývá realitní činností především v oblasti Litovel a zajistí Vám: prodej a nákup nemovitostí, pozemků a garáží, pronájem bytů a nebytových prostor,včetně zpracování kupních, darovacích a nájemních smluv.