lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Bytový textil

Včela





Bytový textil


Odkazy

Scandesign - patchwork koberce a polštáře

Patchworkové koberce a polštáře z kravské kůže, svícny řady Bonsai a luxusní bavlněné polštáře Pampeliška s náplní z kachního peří. E-shop s dekorativními interiérovými výrobky nejvyšší kvality dánské designerské společnosti Novida.

Záclony Magda

Naše firma Vám nabízí ušití záclon a závěsů na míru Vašeho okna. Na našich stránkách naleznete inspiraci i radu.Stránky obsahují mnoho fotografií z našich realizací. K zácloně a závěsu neodmyslitelně patří i garnýž nebo technický profil, který je součástí naší nabídky.

DIMEX – Tapety na zeď, dekorace a bytový textil

Velkoobchod nabízející moderní papírové, vinylové a vliesové tapety na zeď (výběr z více než 6 000 vzorů), fototapety na stěnu, lepidla na tapety, samolepicí fólie, dekorace na stěnu, garnýže, exkluzivní dekorativní látky, výrobky z bambusu a bytový textil (ubrusy, předložky, závěsy).

e-shop-žaluzie, rolety, markýzy

Vnitřní látková roleta Jazz je určená pro montáž na křídlo PVC okna, nebo dřevěného eurookna. Jedná se o kazetovou, vnitřní látkovou roletu s hliníkovým krytem návinu a možností bočních hliníkových krycích lišt.

Povlečení, výprodej povlečení, slevy

Prodej kvalitního povlečení Matějovský, povlečení Hybler, Greno, Tanatex, Veratex. U nás najdete kvalitní saténové povlečení, bavlněné povlečení, krepové povlečení, flanelové povlečení nebo dětské povlečení. Výprodej ložního povlečení po celý rok.

Matrace do postele - Luxusnimatrace.eu

Kvalitní postele, rošty do postele a zdravotní matrace české výroby. Široká nabídka různých druhů matrací i roštů. Studio zdravého spánku v Bruntále Vám profesionálně poradí a pomůže s výběrem postele, či matrace.

Bytový textil od Svitap

Prvotřídní mikrovlákno, filtrační tkanina, nebo plachtovina je dílem společnosti Svitap, která se věnuje také výrobě bytového textilu, nebo textilní architektuře jako párty stany a montované haly.

Rošty a Matrace

Výroba a prodej zdravotních matrací na míru, postele: kovové ,dřevěné a čalouněné postele.Dále: prodej sedacích souprav,polohovacích lamelových roštů, skříně a noční stolky.

Hezké povlečení Juřicová

Náš e-shop nabízí široký sortiment bytového textilu. Povlečení dodáváme z bavlny, krepu, saténu a flanelu. Dále nabízíme prostěradla, deky, polštáře. přikrývky. U nás si můžete vybrat i ručníky a osušky. Přejeme příjemný nákup v pohodlí domova.

Matex

zdravotní matrace pro Vás

Eurobonus - zdravotní matrace

Naše společnost se zaměřuje na osobní konzultace a internetový prodej vybraných výrobků určených ke zlepšení nočního, ale i denního spánku. Naším hlavním posláním je odborná profesionalita a vysoká kvalita námi nabízených vybraných produktů. Mezi naše hlavní produkty patří velmi kvalitní zdravotní matrace a výrobky Merino z čisté střižní vlny.

Matrace

MATRACE, POLŠTÁŘE, PŘIKRÝVKY, ČIŠTĚNÍ PĚŘÍ, POVLČENÍ ,PROSTĚRADLA, POSTELE.

Postele

Matrace, polštáře, přikrývky, čistění peří, povlečení ,prostěradla, postele

Povlečení

Matrace, polštáře, přikrývky, čistění peří, povlečení ,prostěradla, postele

Bavlna.cz

Internetový prodej bytového textilu, specializujeme se na povlečení Matějovský, přikrývky a polštáře značky Lambela a Brotex. Ložní povlečení z bavlny a krepu, povlečení do postýlky, přikrývky a polštáře z ovčí vlny, peří a dutého vlákna, kožešiny.

Lambela.cz

Výroba a internetový prodej vlněného bytového textilu. Nabízíme vlněné přikrývky a polštáře, podložky Merino, ovčí kůže a kožešiny, vlněné zdravotní polštáře a televizní pytle. Přikrývky a polštáře vyrábíme ze 100% ovčí vlny z beskydských ovcí.

Moderní bydlení - Povlečení

Internetový obchod s textilem Vám nabízí ložní povlečení, záclony, prostěradla, polštáře a přikrývky, ručníky a osušky, deky, přehozy, matrace, a další bytový textil velkoobchodníkům i maloobchodníkům.

Povleceni-cz.cz

Internetový prodej povlečení společností Matějovský a Brotex, ložní povlečení z bavlny a krepu. Nabízíme licenční povlečení, povlečení s fototiskem, i klasické povlečení, froté a jersey prostěradla.