lupa

Home  >>  Volný čas

Včela





Volný čas

IQ testy i s výsledky zdarma

Definice inteligence je:


Odkazy

Partnerský test lásky

Projekt partnerský test lásky je zaměřen na kompletní testování vztahů po psychologické stránce. Byl sestaven na základě dostupných statistických údajů od žen a mužů a jejich volby ideálního partnera. Tento test prověří tvůj vztah, nebo tvůj výběr potenciálního partnera / partnerky. Partnerský test lásky ti nezabere více jak 15 minut.

TJ Bystrc - sport pro všechny

Sportovní klub TJ Bystrc nabízí všem zájemcům o sport možnost vyžití v různých sportovních aktivitách jako jsou volejbal, aerobic, jóga a další. Nabízíme sport a cvičení pro dětské i dospělé zájemce.

Hokej online, Fotbal živě, Tenis live, Tv online

Televizní přenosy zdarma ! Sport všeho druhu ,fotbal,hokej,nba,basketbal,házená sleduj zdarma na www.info222.cz KHL, NHL, Live sport, Sport živě, Fotbal živě, Hokej živě, Liga mistrů, Mistrovství světa... Free!

Survivor text game

Jde o textovou rpg hru Survivor (Kdo přežije) - The First Game Ever . Hráč si může vytvořit postavu dle svého gesta . Někteří si říkají jak by tohle mohlo někoho bavit, ale největší kouzlo je v tom že se vžijete do své postavy, a začnete plnit soutěže spolu s kmenem, invidualně , hlasovat , lhát , hledat skryté imunity , spolupracovat , a spousta dalších věcí ! Rozhodně než začnete dělat postavu, a jste tu nový přečtěte si následující pravidla, ať víte, co smíte, a co ne.

Pneumatiky-levne

Prodej pneu osobní , nákladní , 4x4.Levné pneu dodávkové , kvalitní terénní.Levné pneu zimní ,pneu letní ,celoroční.Nejlevnější pneu Barum,Dunlop Goodyear Debica Semperit Pirelli Continental Falken Nokian Michelin alu kola ,ocelové disky

SMS-zone.cz

Informace o vzniku SMS (Short Message Service), vývoj služby, technické řešení, EMS a MMS technologie.

Kdo ví - otázky a odpovědi

Stránka pro zábavu a vzdělávání. Funguje na principu pokládání otázek a jejich zodpovězení. Zkus si najít správnou odpověd mezi zodpovězenýma otázkama nebo se zeptej našich uživatelů. Najdeš tu naučná i zábavná témata pro každou věkovou kategorii.

IQ testy zdarma i s výsledky ? Online IQ test

Inteligence se měří pomocí IQ testů. Dnes je mnoho online IQ testů zdarma i s výsledky. Je lepší IQ test zdarma nebo kvalitní IQ test i s výsledky? Vyzkoušejte naše IQ testy zdarma.

Mobilton.cz - Hry, melodie a tapety do mobilu

Nejnovější hry, melodie, zvuky a loga do vašeho mobilu. Hodiny zábavy při hraní online flash her.