lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Stavba

Včela





Stavba


Odkazy

Ge Pack - úložné systémy a prefabrikované rozvody el. energie

Firma se specializuje na veškerou obchodní činnost v oblasti elektro jako partner dodavatelů působících ve stavebnictví. Systém spočívá ve spolupráci s projektanty od úplného počátku až po konečné provedení dodávky elektromateriálu a elektroniky.

Stavofol - vodotěsné a protiradonové izolace

Dodáváme a montujeme zemní izolace foliovými systémy pro rodinné domy, bytové domy, průmyslové objekty, izolace střech všech staveb, izolace pro vodní stavby - zahradní jezírka, požární nádrže, koupaliště. Projekt a optimalizace izolace, měření radonu.

Ploché střechy a zemní izolace

Našim zákazníkům nabízíme dlouholeté odborné zkušenosti v oboru stavebnictví. Zejména se pak specializujeme na stavební izolace a ploché střechy. Jsme naprostá špička v segmentu hydroizolací.

Smart Solar - solární systémy

Firma dodává kompletní solární systémy pro malé solární fotovoltaické elektrárny, solární fotovoltaické panely a měniče napětí od renomovaných výrobců. Montáž a připojení solární elektrárny k distribuční síti, záruční i pozáruční servis.

Okna Progress - Dafeplast Polná

Okna Progress jsou vyrobena z unikátního profilu Rehau GENEO z kompozitního materiálu RAU-FIPRO obsahujícího skleněná vlákna. Jedinečné tepelné vlastnosti, příznivá cena, pro nízkoenergetické a pasivní domy, k výměně v rodiných a panelových domech.

Centrální vysavače E-shop

E-shop Centrální vysavače s.r.o. Brno. Kompletní nabídka centrálních vysavačů a příslušenství. Centrální vysavače CycloVac, Vás zaujmou svou vysokou kvalitou, výkonem, tichostí, designem, životností a příznivou cenou.

Ekotech.info, s.r.o.

Návrh, prodej a instalace centrálních vysavačů Husky a Duo-Vac, solárních systémů ThermoSolar a shozů na prádlo Artox. Ekotech.info Váš partner ve světě solárních systémů, centrálních vysavačů a shozů na prádlo.

EL-TORO

realizace pozemních staveb, výkopy, drenáže a odvodnění, základy rodinných domků a průmyslových staveb, terénní úpravy, úpravy toků, výkopy jezer a bazénů, rekultivace, zahradní práce, buldozerování, přeprava sypkých materiálů a kameniva, odklízení sněhu, autodoprava

Miloš Doležal

Futur - stavíme podle vlastního katalogu domů nebo podle vašeho projektu domu. K výstavbě rodinného domu používáme systém Durisol. Jde o osvědčený, spolehlivý, propracovaný a léty prověřený stavební systém.

Hydroizolace a nátěry betonu od Corro

Corro provádí speciální sanační práce ve stavebnictví. Zajistí hydroizolace, odstranění azbestu, graffity a následné nátěry betonu k další ochraně fasád, nebo nátěry pro ochranu proti bakteriím.

Tomi Stavebniny Třebíč

Stavebniny Tomi nabízí stavební materiál, zateplení, sádrokartony, spojovací materiál, zdící materiály, nářadí, nástroje, barvy, laky a služby – půjčovna stavebních strojů, půjčovna nářadí a další

Projekt Inteligentní domy ECF

Pod pojmem Inteligentní dům si můžeme představit dům, ve kterém můžeme dálkově ovládat většinu domácích spotřebičů a zařízení. Web dceřinného projektu společnosti ECF elektrocentrum fabrik s.r.o. o moderních systémech a inteligentním elektrozařízení.

Machido - Výstavba a opravy komunikací

Výstavba a opravy komunikací, pokládka živičných povrchů a litých asfaltů. Pronajímáme finišer Vogele. Servisujeme stavební stroje, silnični finišery, frézy, válce, nakladače. Nákladní a kontejnerová doprava. Prodej a nákup kovoobráběcích strojů.

1-udržba-nemovitosti

Hlavní zaměření je plný servis vaší nemovitosti .Díky široké nabídce řemeslných prací nemusíte volat hned několik firem . Portfolio řemeslných prací: Zámečnictví -udržba,montáže,opravy Zateplováni domu,bytu,fasád,střechy, objektu Malířské a tapetářské pr. Instalaterské pr. Podlahářské pr. Zednické pr. Elektro servisní pr. Uklidové pr. Udržba zeleně ,okrasných keřu a rostlin Pravidelná kontrola nemovitosti v době vaší nepřítomnosti Hodinový manžel

omítky, fasády

Realizace fasád a omítek. Doporučíme vhodný fasádní systém (omítkový nebo tepelněizolační), širokou paletu barevných odstínů pro fasády i typů vrchních šlechtěných omítek. Nabízíme Lité podlahy, které jsou lepší a kvalitnější variantou oproti klasickým betonovým podlahám.

Lomanco ventilační turbína

Odvětrání prostor ventilačními turbínami Lomanco,VIV a hybridním ventilátorem HV-profi. Odvětrání panelových domů.Odvětrání rodinných domů. Odvětrání střech,výrobních hal a nebytových prostor.Větrací systémy.Odvětrání komínu.

Prodej stavebnin, fasádní barvy, fasády, stavebniny - Stapus s.r.o.

Stavebniny Stapus s.r.o. pro Vás zajistí prodej stavebnin, fasádní zateplení domu, fasádní barvy, míchání barevných fasád a omítky.