lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení

Včela





Bydlení


Odkazy

Indeza.cz - Vše pro Vaše příjemné bydlení a zahradu

Interiérové studio a e-shop s širokou nabídkou produktů a služeb. Tapety, samolepicí dekorace, disney dekorace, dětské tapety, hodiny, stropní kazety, plovoucí podlahy, kusové koberce, bytové dekorace. Pro Vaše zahrady máme bazény, vířivky, další doplňky.

Pinnot CZ s.r.o.

Komplexní řešení bezbariérovosti a bezpečnosti * Excellent Systems - stavebnicový systém nájezdů, ramp a protiskluzových podlah * Schodišťové sedačky / výtahy Freelift * Evakuační vozík Evacusafe Telefon : 800 707 777

Výkup nemovitostí i s exekucí

Nabízíme možnost rychlého odkupu nemovitostí za hotové peníze. nevadí nám ani exekuce a dražby! Působíme po cele ČR. Máme Rychlý přistup jednaní, nikám nemusíte jezdit! My přijedeme až k vám. Vykupují se byty, domy, chalupy, chaty a pozemky.

stavim střechu

Na portále www.stavimstrechu.cz věnovaném střechám naleznete vše, co jste kdy potřebovali vědět o střechách. Tento portál slouží především těm, kteří si staví, rekonstruují či zateplují vlastní střechu. V katalogu firem naleznete výrobce střešních krytin jako jsou pálené tašky, betonové tašky, šindele či plechové krytiny, výrobce střešních oken, komínů, tepelných izolací a veškerého dalšího příslušenství. Pokud si na střechu netroufáte sami, jsou v dalších odkazech umístěni tesaři, pokrývači a klempíři, kteří Vám střechu dokonale zhotoví. Pokud si nevíte s něčím rady, či máte dotaz, napište nám do poradny a naši odborníci Vám zdarma poradí. V článcích jsme pro Vás sepsali základní informace o střešních krytinách. Na co si dát pozor při jejich výběru a instalaci. Jak nalézt a poznat vhodného a kvalitního klempíře, tesaře a pokrývače a mnoho dalších zajímavých informací a tipů, které se Vám pro stavbu Vaší střechy budou hodit.

Reality

Inzertní realitní server. Nabídka Nemovitostí, Reality.Byty, Domy, Pozemky - Reality, Nemovitosti na Prodej

Říčanský zpravodaj

Magazín regionu Říčansko

Designové radiátory Trivero

Trivero vyrábí designové radiátory do koupelen, reprezentativních místností, moderních i rekonstruovaných budov. Vyrábíme také na míru. Designový radiátor Trivero zaručeně pozvedne estetiku vašeho interiéru. Trivero - více než radiátor !

Celet staví dřevostavby a nízkoenergetické domy

Nízkoenergetické dřevostavby a montované domy splňují vysoké nároky na provedení domu a především na úspornost energetického provozu domu. Certifikovaný systém DiffuWall zajistí optimální propustnost par a zamezí zbytečným tepelným ztrátám stavby.

Zahradní krby s udírnou od Norman

Norman spol. s .r.o. je předním českým výrobcem certifikovaných zahradních krbů s udírnou nebo grilem. Venkovní krby různých typů a stylů dodají vašemu zahradnímu posezení kouzlo a jedinečnou atmosféru.

Reality pro ženy s.r.o. - prodej nemovitostí

Reality pro ženy s.r.o. je realitní portál, který vám nabízí sdružené nabídky realitních kanceláří z České republiky. Vybírejte nemovitosti na prodej či pronájem.

Mramor Alekos

Naše firma se zabývá dovozem i zpracováním mramoru, žuly a travertinu. Jsme výhradním dovozcem kvalitního řeckého mramoru do ČR. Nabízíme výběr z více než 50 druhů přírodního kamene.

JK plus - schody

Rodinná firma poskytující výrobu a montáž interiérových dřevěných schodišť.

Postele

Matrace, polštáře, přikrývky, čistění peří, povlečení ,prostěradla, postele

Zimní zahrady

Zimní zahrady - prodej

Solareto.cz - slunce nezdražuje a účty neposílá

Projekt Solareto přináší komerční produkty k výrazné úspoře energie za velmi atraktivní ceny.

Dotace na klíč, evropské fondy – Správa Dotací.EU

Dotace na klíč je efektivní řešení pro žadatele o dotace na zateplení či výměnu energetického zdroje v rámci programu Zelená úsporám. Součástí našich služeb je odborné posouzení vaší žádosti a vypracování závěrečné zprávy pro fond MŽP.