lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Zařízení interiéru

Včela





Zařízení interiéru


Odkazy

Parcifal - internetový obchod se sklem

Internetový obchod se sklem. Nabízíme široký sortiment sklářských výrobků: dekorativní sklo včetně broušeného a zlaceného skla, kuchyňské sklo, bižuterii, svítidla, dárkové zboží a reklamní předměty: vázy, svícny, lustry, mísy, hodiny, tácy, dózy, konvice, sklenice, karafy, džbány, figurky, náramky, náhrdelníky, náušnice, formy, hranoly, kabarety, košíky, koule, lampy, ledovníky, nástolce, odměrky, pekáče, poháry, popelníky, půllitry, soupravy na horké i studené nápoje, soupravy na vaření, stojánky, talíře, těžítka, třetinky.

Obývací pokoje Berloni

Vybrat si správnou kuchyni, pohodlnou postel nebo útulný obývací pokoj není vždy jednoduché. Naši odborníci z kuchyňského a nábytkového studia Berloni jsou to pro Vás a rádi vám pomohou s vhodným výběrem.

Middex Agency

Společnost MIDDEX AGENCY s.r.o. se zabývá dovozem, prodejem a montáží bezpečnostních okenních fólií, autofólií, fólií na sklo.Poskytujeme záruky a nabízíme kvalitní záruční i pozáruční servis. Nebráníme se ani nabídkam na spolupráci,či školení firem.

Dveře4U - dveře, podlahy a kování Říčany - Praha

Prodej dveří a obložek Porta, laminátových podlah Meister, kování Cobra. Vzorkovna dveří a podlah v Říčanech na náměstí v OD Mestek. Dveře i podlahy dovezeme, nainstalujeme.Praha.Více na www.dvere4u.cz

A+A Hoko

Nabízíme kuchyňské linky, rekonstrukce bytů, plovoucí podlahy a parkety.Naším cílem je vyhovět vašim přáním, a proto vám kuchyňskélinky nabízíme na míru. Vaši kuchyň vybavíme plovoucími podlahami či širokou nabídkou parket s vysokou dobou životnosti.

Patchwork - Rokosová Monika

výroba a prodej patchworkových přehozů, dek, polštářů a ostatních dekorací do domácností

Napínané stropy , napínané stropní podhledy: výroba, montáž a design

Společnost Euroceiling, s.r.o. vyrábí a provádí montáž napínaných stropů a stropních podhledů, také provádí odhlučnění zdí, zabývá se designem interiérů a exteriérů.

Originální obrazy pro dokonalý interiér

Internetová galerie obrazů nabízející širokou škálu motivů ručně malovaných originálů za příznivé ceny. Kvalitní dekorace do bytu, domu, restaurací, kanceláří, hotelů, kaváren. Originální dárek k narozeninám, jubileu, jmeninám. Neotřelý svatební dar, vánoční dárek, firemní dárek. Obrazy, které dodají interiérům styl. Rámování obrazů. Pronájem obrazů.