lupa

Home  >>  Volný čas  >>  Cestování  >>  Hory

Včela





Hory


Odkazy

Apartmán Rokytnice nad Jizerou

Ubytování v horském apartmánu pro letní a zimní dovolenou v Krkonoších. Apartmán v obci Rokytnice nad Jizerou. Příjemné prostředí, možnost výletů do okolí, nejvýše položené lyžování v ČR. U domu dětské hřiště, Tesco 5 minut chůze.

ubytovací kapacity na Slovensku horský oddech Vysoké Tatry lázně

Zvláštní možnosti rekreací v horských oblastech v severní části Slovenska. Zajímavé informace o nevšedném ubytování ve všech regionech Slovenska. Slovenská dovolená spiata s dedičstvím měst, lázní. Popis ubytovacího zařízení na severu Slovenska v střední části Liptovské kotliny. Kvalitní stravovací služby v blízké restauraci, zimní zážitky, teplé prameny, vleky. Nízké Tatry reprezentující vesnicemi a centrami turizmu zasahující do Národního Parku.

Hory doly CZ

cestovatelský server

Kavkaz

obecný přehled, geografie, přírodní podmíky, historie, Kavkazské války, země a národy, vzkazy a připomínky

Kavkaz - Luděk Rotrekl

trasy pochodů - údolí řeky Kyzgyč, přechod z Teberdy do Archyzu, údolí řeky Irik, přechod z údolí Adyr Su do Adyl Su přes Gumači, Elbrus, fotogalerie

Krušnohorci

lokality - Chomutovsko, Děčínsko, Karlovarsko, Mostecko - tipy na výlet Krušnohorci texty - Josef Alois Náhlovský

Nízké Tatry SK

informace o Nizkých Tatrách

Island - fotogalerie

Fotogalerie z cestování po Islandu a stručné informace o zemi.

Strom baobab

Baobab, strom mrtvých krys, je prazvláštní strom s neuvěřitelnými rozměry a délkou života. Poodhalte tajemství tohoto lahvového stromu.

Ubytování na horách

Nabízíme ubytování na horách po celé české republice. Jsme ubytovací server nabízející ubytování po celé České republice v hotelích, apartmánech, penzionech, chatách, chalupách, privátech apod. Navštivte naše stránky a vyberte si vhodné ubytování, které bude splňovat Vaše požadavky.

Vysoké Tatry

Informační server o Vysokých, Západných a Nízkých Tatrách. Naleznete zde seznam možných ubytování, turistické průvodce, fotogalerie, popisy a fotografie z tůr a výletů do okolí. Můžete se také podělit o vaše fotografie, zkušenosti a zážitky z horské turistiky.

Rekreační areál Ondrášův dvůr

Rekreační areál Ondrášův dvůr je umístěn v jedné z jeho nejkrásnějších částí Beskyd, v kouzelném údolí obce Bílá. Nabízí ubytování v chatkách s vlastním sociálním zařízením, sportovním, dětským areálem, saunou a bazénem.

Ubytování na horách

Ubytování na horách je nový server nejen o ubytování v Krkonoších.. Na stránkách naleznete přehled ubytovacích kapacit, tipy na výlety, sněhové zpravodajství a mnoho dalších rad a informací. Krkonoše jsou tím pravým místem pro strávení Vaší dovolené..

Ubytování Krkonoše

Ubytování na horách je nový server nejen o ubytování v Krkonoších.. Na stránkách naleznete přehled ubytovacích kapacit, tipy na výlety, sněhové zpravodajství a mnoho dalších rad a informací. Krkonoše jsou tím pravým místem pro strávení Vaší dovolené..