lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Služby  >>  Kosmetika - kadeřnictví

Včela





Kosmetika - kadeřnictví


Odkazy

Subrina Professional

Profesionální vlasová kosmetika pro kadeřníky a kadeřnice. Přípravky pro barvení vlasů, odbarvení vlasů, profi šampony a šampony proti lupům, tužidla a barvy na vlasy. Vlasová kosmetika Subrina Recept s léčebným efektem a Subrina Home pro domácí použití.

Kosmetický salon Amaryllis - Třebíč

Kosmetika zn. Institut Esthederm, veškeré kosmetické ošetření, kosmetické lázně, masáže. Z další nabídky: luminoterapie CEL.LUX - NOVINKA, kyslíková mezoterapie, depilace cukrovou pastou Pandhys, Japonské tetování-henna, jen kvalitní kosmetika.

Kosmetický salon Victoria Třebíč

Poskytuje kosmetické služby kosmetickým přístrojem Duolift Expert – Luminoterapie, chromoterapie, vakuová terapie a ultrazvukový peeling v jednom. Okamžitý účinek kosmetické kůry umocňuje francouzská kosmetika Biologique Recherche.

Kosmetické studio Magdalena

Nabízíme permanentní make-up, kosmetické ošetření produkty JANSEN a SOTHYS, líčení, depilaci. Další služby: barevná typologie, modeláž nehtů UV gelem, manikúra, pedikúra, masáže. Prodáváme AVON, JUST a AÖK.

Kosmetický salon Praha

Náš kosmetický salon nabízí péči o pleť, léčbu celulitidy, depilaci, tvarování postavy, pěsticí a dekorativní kosmetiku. K dispozici jsou vám u nás kosmetické přípravky i pro domácí použití, včetně poradenství (líčení - péče o pleť).

Nástřik opálení, samoopalovací přípravky, samoopalovací nástřik

Provocative Beauty - nástřik opálení v Praze. Solárium je minulostí, samoopalovací nástřik v kabině je zdravá varianta opalování. Krásné opálení rychle a zdravě. Prodáváme i samoopalovací přípravky.

Prodlužování vlasů a paruky od Magdaleny

V salonu magDAlena v Praze provádíme prodloužení vlasů, stříhání horkými nůžkami a aplikujeme keratin. Kromě prodeje ze sortimentu, vyrobíme na zakázku paruky, příčesy, nebo tupé. Provádíme také výkup vlasů. Kromě kadeřnictví provozujeme i kosmetický salon, fotoomlazování a další.

Krasa CZ - kosmetika

Salon Korunka

Scan solar

solária

Fann CZ

parfumerie

Solarium BBC

Salon krásy a relaxace Mio Faccia

Komplexní služby v oblasti kadeřnictví, kosmetiky, manikůry, pedikůry, proměny image, svatební servis, masáže, relaxace. Možnost využití prostor na školení,tiskové konference,vernisáže,výstavy a castingy.

Značkové parfémy od profesionálů

Parfémy se slevou až 60% a dopravou zdarma od 1200kč. Naše parfumerie nabízí levně zančkové originální parfémy.

Parfémy Harmony

Internetová parfumerie se širokou nabídkou parfémů, toaletních vod a kosmetikou od světových výrobců. Nabídka obsahuje testery, dárkové sady, parfémová pera aj.