lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Služby

Včela





Služby


Odkazy

Digitální vysílání

Ditální vysílání vám zajistí kvalitní obraz a mnoho dalších vychytávek. Web s informacemi o jednotlivých možnostech příjmu digitálního vysílání a jejich popisu.

Na volné noze - portál nezávislých profesionálů

Internetový portál nezávislých profesionálů, živnostníků a podnikatelů na volné noze. Oborový katalog, levná a účinná internetová reklama, školení pro úspěšné nezávislé podnikání, podnikatelské poradenství a rozsáhlý blog o podnikání na volné noze.

Virtuální kancelář Praha

Virtuální kancelář v centru Prahy za výjimečnou cenu. Zařídíme pro Vás sídlo společnosti v centru Prahy. Lukrativní sídlo firmy v Praze – pronajmeme virtuální kancelář, pomůžeme při založení společnosti, založení s.r.o. nebo ready-made firmy.

registracewebu

Servis notebooků Acer, Asus, HP, Fujitsu, Dell, Sony, Toshiba, Lenovo, IBM, MSI, Umax, Premio a notebook servis dalších značek notebooků. Svoz zakázek zdarma z celé ČR.

PSH sound - ozvučení & osvětlení

Ozvučení a osvětlení koncertů, hudebních produkcí, firemních prezentací, konferencí, modních přehlídek, plesů a různých kulturních a sportovních akcí.

Firemní akce

Potřebujete párty stany, pódium se zvukovým a světelným parkem? MPM trading Vám postaví montované haly, nebo pronajme cateringové a párty stany, pódia, i aparát a nábytek. Pokud si budete přát, tak Vám také celou společenskou akci zorganizuje.

Lubomír Zámečník - BOZP consulting

Provádíme školení zaměstnanců v BOZP a PO, vyhodnocování pracovních rizik, vedení dokumentace BOZP a PO, revize elektrozařízení.

Instalatér Hradec Králové - Vladimír Gajdušek

Jako instalatér působím především v Hradci Králové a okolí, případně v Pardubicích. Zakázky na vzdálenějších místech dle dohody. Víc na http://instalaterhradeckralove.cz

Virtuální asistentka

Potřebujete občas své starosti přenechat někomu jinému? Chcete ušetřit čas na rutinních a periodicky se opakujícíh úkolech? Hodila by se Vám někdy sekretářka, ale nechcete najímat zaměstnance? Řešením je virtuální asistent.

scott-weber

Ať už zakládáte novou společnost nebo chcete změnit svou obchodní adresu, sídlo firmy Praze vám přinese mnohé výhody: lepší image firmy, anonymitu a klid na práci, finanční úspory i menší pravděpodobnost daňové kontroly.

Chefparade s.r.o. - Bratislava

Škola varenia pre každého. Kurzy varenia, firemné akcie, súkromné oslavy, varenie s deťmi, obchod s ingredienciami. Ale hlavne zábava a poznávanie - to je Chefparade!

Požární ochrana je základ

Společnost Algiz nabízí školení firemních zaměstnanců o bezpečnosti práce a požární ochraně. Algiz provádí kromě školení BOZP také pravidelné revize hromosvodů a spotřebičů jako prevenci vzniku požárů.

Výkuppapiru.cz

Výkuppapiru.cz je internetový portál, který vznikl za účelem usnadněného vyhledávání firem, jenž se zabývají výkupem a zpracováním kovového odpadu ve Vašem regionu.

Maja studio - kadeřnický a kosmetický salón Třebíč

Náš salón nabízí základní kadeřnické a kosmetické služby - kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra a vizážistika, až po masáže, body styling nebo rekvalifikační kurzy

Mateřská škola Světýlko Třebíč

MŠ Světýlko Třebíč je soukromá mateřská škola. Předškolní vzdělávání zahrnuje předměty jako je např. angličtina pro děti a křesťanská etika, předškolní děti tak připravuje na vstup do školy a života, který bude smysluplný a cílevědomý.

Čištění odpadů

Instalatéři Novotný Praha nabízí kromě klasických topenářských a instalačních služeb také nonstop havarijní službu po Praze a okolí. Instalatéři Novotný zajistí mechanické a tlakové čištění kanalizace a odpadů.

Řezání laserem Doucha

Mezi nabízené služby společnosti Doucha patří kovovýroba, řezání laserem, rozvaděče a jejich výroba, vysekávání a ohýbání plechů, svařování a navařování, lisování matic a šroubů, prášková lakovna – práškové lakování a zámečnictví.

Orkys

Veškeré stavební práce, úpravy a údržba zahrad, poradenská činnost.

http://registrace.najisto.cz/

Přehled 5 velevýznamných firem v oblasti světového bussinesu. Pohled do jejich historie a začátků. Představujeme Microsoft, Coca Colu, Levi's, McDonald's a KFC.

Portál zábavy

Portál zábavy pro celou Českou republiku

MACRO KOMPRESORY, s.r.o.

Dodávky, montáže a servis zařízení v oboru stlačeného vzduchu a průmyslového chlazení. Průmyslová chlazení a kompresory dodáváme v komplexních provedeních a s veškerým odborným servisem.

Pekařské technologie cz

Odborný informační portál Pekařské-technologie.cz nabízí aktuální informace z oboru pekařství a pekařských technologií. Nabízíme nejen novinky z této oblasti, ale přinášíme i zajímavé tipy a nabízíme komplexní pohled na celou problematiku našeho oboru. Na webu naleznete i rozsáhlý katalogem firem, produktů a služeb, odbornou poradnu a kalendář pekařských akcí.

ServerForum.cz, Rady o serveru

Prodáváš starý server a nevíš kde ho prodat? Potřebuješ poradit jak nejlépe server prodat? ServerForum.cz ti poradí.

Online aukce a výdělek na Aukro.cz

Informace o online službě Aukro aukce. Rady a tipy jak vydělávat na internetu díky aukcím a dražbám. Vše o aukčním portálu a bazaru Aukro, a také jak se registrovat a začít v aukci draze prodávat či levně nakupovat. Představíme Vám i partnerský a věrnostní program.

Aktualizovaný seznam českých norem ČSN

Kompletní seznam českých technických norem ČSN. Zdarma přehledně roztřízený do jednotlivých tříd s možností vyhledávání.

Aktualizovaný seznam slovenských norem STN

Kompletní seznam slovenských technických norem STN. Zdarma přehledně roztřízený do jednotlivých tříd s možností vyhledávání.