lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Řemesla  >>  Instalatéři - topenáři

Včela





Instalatéři - topenáři

Co zde najdete:

Firmy v této sekci by Vám měly pomoci s problémy s vodou a topením


Odkazy

Alternativní zdroje a instalatérství

Vyřešíme otázku vašeho topení ekonomicky, ekologicky a s pomocí nejvyspělejší techniky z instalatérství. Díky regulátorům topení, alternativním zdrojům a letitým zkušenostem navrhneme ideální řešení topení i vám!

Čištění kanalizace KH

Jsme firma dlouhodobě se zabývající řešením problémů s kanalizací. Jedná se zejména o čištění kanalizace, frézování kanalizačních stoupaček i veškeré instalatérské práce.

Tepelná čerpadla a solární panely Regulus

Firma Regulus poskytuje komplexní služby v oblasti dodávky komponentů pro výrobce plynových kotlů a využití obnovitelných zdrojů energií.

ProfiComfort - infračervené topné systémy

Infratopení Infraheating, návrh, výpočty výkonu a dodávky nízkoenergetických infračervených topných systémů pro všechny druhy objektů - infratopení, infrazářiče, termostaty, doplňky topných systémů - stojany, mřížky, rámy.

AGAST

montáž topení na klíč , instalace rozvodů plynu a plynových spotřebičů , vody a kanalizace , rekonstrukce koupelen prodej instalatérských a topenářských potřeb,plynových spotřebičů,ohřívačů vody,vybavení koupelen,specialista na vodovodní baterie

Eurosystemy Group - podlahové topení

podlahové topení s úsporou až 20% - jsme montážní firmou, která Vám podlahové topení sama navrhne, vyrobí, dodá a nainstaluje

Podlahové topení Moravia

nabízíme profesionální topenářské práce a služby v oboru podlahového topení

JP Servis kanalizace

Čištění odpadů a kanalizace strojem i tlakovou vodou.Čištění kanalizace bytových, domovních, dešťových i venkovních rozvodů.Prohlídky kanalizace kamerou, vyhledávání závad.Rekonstrukce kanalizace.Havarijní služba NON-STOP pro celý Středočeský kraj a Prahu.

Infratopení a infrapanely Sun Waves

Nízkoenergetický infračervený topný systém Sun Waves je ekonomickým a ekologickým vytápěním budoucnosti. Uspoří Vám až 30% nákladů na vytápění. Infrapanely mohou mít podobu obrazu – topné obrazy. Nabízíme projekci, servis a prodej infrapanelů. Infratopení Vaše správná voba.

Liduška

Firma se zabývá instalací vody, vodovodní potrubí a rozvody, plyn, topení, sanita. Dále pak podlahové vytápění, montáž sprchových koutů, rozvody vody, sanitární vybavení, servis.

Rekonstrukce koupelny

Služby pro rekonstrukce a stavební úpravy - Rekonstrukce, renovace, úpravy, stavební a instalační práce Rekonstrukce koupelen včetně vybourání jádra a odvozu sutě Provádíme rekonstrukce koupelen na klíč

Topení

Topení - Služby pro stavbu i bydlení. Voda - Topení -Opravy, rekonstrukce - Podlahové topení, kotle, rozvody, přípojky, vodovodní sítě atd.

Tepelná čerpadla

Tepelná čerpadla - prodej

SOLAREX, s.r.o.

Specialista na montáže tepelných čerpadel a podlahového vytápění. Dodáváme a instalujeme tepelná čerpadla značky Siemens, Alpha-Innotec, Dimplex a Geothermie Confort.

TOPENIAVODA.CZ voda-topení-koupelny

Online prodej sortimentu pro koupelny,vodu,topení.

Podlahové topení Bohemia

Nabízíme komplexní dodávku vytápěcích systémů počínaje poradenstvím, projektem, profesionální instalací, technickými zprávami a kolaudací konče, odborné zkušenosti získané mnohaletou praxí a příjemný poměr ceny a kvality našich služeb.

Top heating - nízkoteplotní systém vytápění

Evropský výrobce topných systémů představuje podlahové topení Top heating - na základě INOVACE systémové desky, kterou Top heating zaměnil za revoluční zrcadlové fólie PROFI THERM 2000 a PROFI REFLEX 3000, špičkové 5-vrstvé trubky Top heating a dokonalý fixovací systém se Top heating stal jedním z nejúspornějších systémů vytápění pro rodinné domy.

A-EFEKT Čištění kanalizace,instalatérství

Čištění kanalizace strojem i tlakovou vodou, čištění domovních, dešťových i venkovních odpadů, revize kamerou vč. záznamu DVD, rekonstrukce kanalizace, havarijní služba NON-STOP. Instalatérské práce. Praha a Středočeský kraj.