lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Řemesla  >>  Elektrikáři

Včela





Elektrikáři


Odkazy

LS servis

Montáže, rekonstrukce a opravy elektroinstalací

ECF Elektrocentrum fabrik - elektroinstalace

V oboru elektroinstalací zajišťujeme komplexní služby: zpracování projektu, varianty technických řešení, provedení profesionální realizace a následné zajištění záručního i pozáručního servisu ve všech oblastech výstavby v celé ČR a SR.

Tomáš Drozda

Řemeslník, elektrikář, zámečník a technik se specializací na bezpečnostní dveře, elektroinstalace a prodej souvisejících produktů: mříže, zámky, závory, žaluzie, rolety a sítě proti hmyzu, brány.

PMelektro elektroinstalace - revize

jProvádíme silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace včetně ACS, CCTV, EPS, EZS, Satelitů a antén v bytech, rodinných a bytových domech, komerčních a průmyslových objektech. Provádíme i drobné opravy a revize

Elektroservis Dostál - Hradec Králové

Naše společnost Elektroservis Dostál nabízí pozáruční servis značkových i neznačkových spotřebičů (aku vrtačky, brusky, šroubováky,…) Zajišťuje revize elektroinstalace pro domácnosti a firmy. Opravy jsme schopni provést i na počkání.

Revize elektro, revize elektroinstalace

Provádíme revize elektro, revize elektroinstalace, revize elektrospotřebičů a hromosvodů. Revize elektro do 35000V. Revize elektro ve výbušných prostorech. Dále provádíme elektroinstalační práce rekonstrukce a opravy.

RSvorcik

Rudolf Švorčík Elektromont Revize elektrických zařízení instalací,hromosvodů,Revize elektro strojů,nářadí a spotřebičů,Elektrorevize,Školení vyhlášky 50.Působnost celá ČR Náchod,Hradec Králové,Praha