lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Služby  >>  Účetnictví a poradenství

Včela





Účetnictví a poradenství


Odkazy

Kurz účetnictví Praha

Po absolvování našeho kurzu účetnictví se stanete samostatným účetním, který může vykonávat účetnictví na profesionální úrovni. Otevíráme jen malé skupiny, aby se lektoři mohli individuálně každému věnovat. Klademe velký důraz na procvičování.

Účetní audit a auditoři Hayek

Auditoři Hayek holding poskytují účetní audit a daňové poradenství, ověřování účetních uzávěrek a pod. Společnost Hayek patří mezi přední odborníky na účetní audit a auditorské služby v Čechách.

START COMPANY s.r.o.

StartCompany je spoločnosť zaoberajúca sa zakladaním nových spoločností, predajom ready-made s.r.o., zmenami v s.r.o., zápisom spoločností do obchodného registra. Okrem odbornej pomoci a prípravy všetkých potrebných dokumentov ponúka aj účtovné služby.

Pat

Úspora času je taky velice zřejmá a mnoho lidí právě tato úspora času i peněz přiměla k tomu, aby si koupili vlastní ready – made společnost.Jedná se o velice rychlou formu při startu podnikání pro vás.

Účetnictví levně

zpracování účetnictví

Poradenství - evropské dotace

Firma nabízí kompletní poradenství pro evropské dotace - žádosti, řízení i veřejné zakázky.

Zdravotní pojištění

Zdravotní pojištění, novinky pojištění pro rok 2009, zákonné zdravotní pojištění, soukromé zdravotní pojištění, zdravotní pojišťovny.

Účetnictví Ostrava Hana Fulová

Nabízíme vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování mzdové a personální agendy,daňové poradenství,zastupování na úřadech, příprava dokladů ke kontrole. Dále nabízíme i kurzy pro osoby samostatně výdělečně činné jako doplňkovou službu.

Vedení účetnictví - Jitka Bartošová

Provádíme tyto služby: účetnictví, daňě, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy a personalistika a mnohem více.