lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Řemesla  >>  Stěhování

Včela





Stěhování


Odkazy

Interspedition Zeman

Stěhování národní, mezinárodní a firemní. Stěhujeme byty, domy, kanceláře, firmy, trezory, servery, starožitnosti aj. Letecké a námořní cargo. Provádíme kompletní stěhovací servis. Celní odbavení.

Stěhování, stěhování Praha, stěhování Brno, stěhování Ostrava

HrubyMoving s.r.o. nabízí profesionální stěhování v Čechách i do zahraničí a komplexní stěhovací služby, jako je vyřízení dokumemtace, balicí služba, skladová služba, výroba obalů a ekologická likvidace. Pro více informací kontaktujte pobočky na stěhování Praha, stěhování Brno, stěhování Ostrava.

Brno stěhování vyklízení bytu, domu, kanceláří

provádíme práce potřebné pro Vaše nemovitosti a reality : - malování - stavební práce - hodinový manžel - autodoprava - stěhování - vyklízení - topenáři Brno - plynaři Brno - instalatéři Brno v lokalitách Brno město a Brno venkov. Bez příplatků za víkend a svátek. Informace každý pracovní den tel 777 195 591, 605 213 612 soukop@soukop.cz

Přepravuj.cz za příznivou CENU

Nabízíme komplexní stěhovací a přepravní služby. Provádíme stěhování bytů, kanceláří, firem a provozů, těžkých břemen i uměleckych předmětů a historických sbírek a to od standartních služeb až po vysoce kvalifikované NA KLÍČ. Kdy důkladné balení připrava, vypracování stěhovacího plánu, výroba či zapůjčení přepravních beden je samozřejmostí " Praha, ČR, i mezinárodně ". Vyškolený profesionální stěhovací tým je připraven plnit všechna Vaše přání a představy o stěhování.S individuelní přístupem NA MÍRU ke každé prováděné zakázce. Preciznost, důslednost, bezeškodný průběch služeb a včasné přistavení a doručení je naším hlavním cílem.Tomuto cíli přizpůsobujeme logistiku a organizaci celého průběhu prováděné služby. Spolehněte se na nás a naše REFERENCE I malá zakázka je nám zakázkou.

Stěhování Honza - stěhování Praha, vyklízecí a stěhovací služby po celé ČR

Stěhování Honza provádí stěhování po Praze a ČR. Stěhování provádíme pomocí nákladním vozů, vozíků s vysokou nosností a další pomocné techniky. O pečlivé přestěhování vašeho nábytku se postará tým zkušených profesionálů.

Stěhování Brno prodej nábytku BOČEK

stěhovací firma boček & p, s r.o a b + e, s.r.o. - nabídka kompletních a odborných stěhovacích služeb.

Stěhování kvalitně s.r.o.

Nabízíme profesionální stěhování od bytů až po celé úřady, stěhování klavírů, trezorů a jiných těžkých břemen. Dále vyklízení s odvozem na skládku a sběrné dvory. Poskytujeme i rozvoz nábytku včetně montáže. Máme dlouhodobé zkušenosti v tomto oboru.