lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Bazény

Včela





Bazény


Odkazy

A-pool

bazény, sauny, whirlpooly, parní kabiny, zastřešení

Bazény a zastřešení bazénů

Naše firma se zabývá výrobou zastřešení bazénů již mnoho let. Zastřešení vyrábíme hlavně podle přání zákazníků a naše vysoká variabilita výroby umožňuje vyhovět i nejnáročnějším požadavkům zákazníků a tak vyrobit jakýkoliv typ zastřešení.

Bresco - bazény a bazénové zastřešení

Firma vyrábí a dodává plastové bazény, foliové bazény, bazénové zastřešení pro zapuštěné bazény, dále jímky, septiky, žumpy a vodoměrné šachty. Pravidelné akce - akční ceny bazénů, akce na bazénové příslušenství a na bazénové chemie.

Bazény, zastřešení a vířivé vany

ALBION Group, a.s. je největší výrobce bazénů, zastřešení a vířivých van v Evropě. Jedná se o ryze českou firmou působící na trhu již téměř 20 let, která je garancí té nejvyšší kvality bazénů a zastřešení za přiměřenou cenu. Za dobu své působnosti již nainstalovali několik desítek tisíc bazénů a zastřešení.

Zastřešení bazénů

Zastřešení bazénů nabídka i prodej

Bazény - Brandejský

Vyrábíme bazény na zakázku. Provádíme návrhy na venkovní i interiérové bazény včetně montáže příslušenství, filtrů a zastřešení. Bazén jakéhokoliv tvaru vyrobíme dle představ klienta. Vyrábíme technické nádrže, septiky a jímky moderní technologií.

Alukov - zastřešení bazénů

Zastřešení bazénů značky ALUKOV HZ se vyznačuje nejen špičkovou kvalitou, variabilitou, ale i vysokou užitnou hodnotou. Základními kameny úspěchu je především špičkový poměr kvality a ceny prodávaných výrobků na straně jedné a starost o maximální zákazníkovu spokojenost na straně druhé. Na všechna zastřešení bazénů a zastřešení vířivých van, vyrobené společností ALUKOV HZ poskytujeme garanci až 15 let dle technických podmínek pro daný výrobek. Nechte se inspirovat následujícími stránkami a vybírejte si to nejvhodnější řešení pro Váš bazén, vířivou vanu nebo například verandy, terasy a altány

Bazény, zastřešení bazénů, protiproudy

nabízíme bazény různých tvarů a typů: fóliové, plastové, betonové a další. Poradíme vám se zastřešením bazénů i s jejich údržbou. V naší nabídce jsou také tepelná čerpadla, odvlhčovače a vířivky.