lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Voda - topení - plyn

Včela





Voda - topení - plyn


Odkazy

Infratopení - Infrapanely

Sálavé panely (infratopení) je úsporné vytápění a v současné době nejúspornější, ve srovnání s ostatními druhy vytápění (vyjímaje pevná paliva). Infra panely šetří energii a vaší peněženku.

Jímky, septiky a žumpy Bresco

Firma BRESCO a.s. vyrábí a dodává samonosné plastové jímky a nádrže, domovní čističky odpadních vod, vodoměrové šachty a revizní šachty. Veškerý sortiment v rozměrových typových řadách i na míru se zárukou kvality Bresco.

Topení - nabídky a poptávky

Webové stránky nabízející zdarma výhodné a levnější nabídky od topenářských firem z celé ČR, portál nabízí také možnost vyplnění interaktivní webové poptávky.

Az-instal

Nabízíme profesionální služby v oblasti voda-plyn-topení-elektřina. Na místo havárie dorazíme do 2 hodin od jejího nahlášení a ihned začneme s opravou. Nabízíme také pomoc s přesatavbou koupelny nebo bytového jádra, od vytvoření 3D projektu po jeho realizaci. Pracujeme rychle a profesionálně (kvalitně).

Bárta díly - bojlery, kamna, kotle

Naše firma nabízí náhradní díly pro topení, kotle, bojlery, sporáky, topidla a další, značek jako je Dakon, Karma, Mora, DZD Dražice. Dále zajišťujeme náhradní díly do akumulačních kamen, elektrodíly do sporáků a ostatní varné techniky všech značek.

Plynové kondenzační kotle

Na těchto stránkách nabízíme plynové kondenzační kotle firmy Brötje. Topení, které udělá z bydlení dobré bydlení a z domu dobrý dům. Firma Brötje patří mezi vedoucí značky v oboru tepelné techniky na evropském trhu.

Expos

velkoobchod - voda, topení, plyn

Topení od iSolutions

Návrh, montáž, regulace, dohled a servis topných systémů. Společnost iSolutions nabízí komplexní služby v oblasti topení.

Tepelná čerpadla

Vyrábíme přístroje pro elektrický ohřev vody - bojlery, průtokové a zásobníkové ohřívače. Dále vyrábíme akumulační kamna, el. přímotopy, sušiče, tepelná čerpadla a ventilační jednotky s rekuperací tepla. Plynové kotle a ohřívače vody fa DE DIETRICH.

Plynové kotle Broetje

Na těchto stránkách vám nabízíme plynové kotle firmy BRÖTJE - dokonalé topení pro téměř každý případ použití. Výhradním prodejcem těchto kotlů je firma GIENGER spol. s r.o.

Solární panely CosmoSOL

CosmoSOL solární panely a kolektory jsou řešením pro rychlou a jednoduchou instalaci s navzájem sladěnými komponenty, prvotřídním výkonem a výborným poměrem cena-výkon. Výhradním distributorem solárních panelů CosmoSOL v ČR je firma Gienger.

Solární panely CosmoSOL

CosmoSOL solární panely a kolektory jsou řešením pro rychlou a jednoduchou instalaci s navzájem sladěnými komponenty, prvotřídním výkonem a výborným poměrem cena-výkon. Výhradním distributorem solárních panelů CosmoSOL v ČR je firma Gienger.

Tepelná čerpadla

Ryze česká společnost Kostečka byla založena v roce 1991. Od počátku je cílem společnosti poskytovat klientům veškeré technické i obchodní služby tak, aby byly uspokojeny jejich vize a sny o dokonalé službě.