lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Koupelny

Včela





Koupelny


Odkazy

Sprchové kouty

Sprchové kouty přímo od výrobce, do sprchy se budete těšit. Bezrámové sprchové kouty a zástěny na podlahu, na vaničku, atypická výroba bez příplatku. Kvalita a tradice - česká výroba. Individuální přístup k zákazníkovy.

Luxusní koupelny Akua

Luxusní koupelny Akua jsou kompletní exkluzivní řada výrobků navzájem propojených a sladěných pro zákazníky s velkými požadavky. Distributorem těchto koupelen v ČR je firma Gienger.

Tizzio – luxusní koupelny a koupelnový nábytek

Nabízíme kvalitní zboží a nadstandardní služby. Náš široký sortiment pro luxusní koupelny tvoří vany, masážní vany, minibazény, sprchové kouty, sprchové systémy a sprchy, parní kabiny, obklady a dlažby, umyvadla, WC, pisoáry, bidety, podlahové žlaby, baterie, koupelnový nábytek a koupelnové doplňky.

Koupelny Tizzio

Nabízíme nejen široký sortiment kvalitního zboží, ale především nadstandartní služby, které Vás příjemně překvapí a jen tak na ně nezapomenete! Najdete u nás luxusní koupelny, koupelnový nábytek a vybavení v dokonalém provedení - to je Tizzio. Koupelny značek Villeroy&boch Grohe, Laufen, Roca, Riho.

Koupelny Akua

Koupelny Akua - kompletní exkluzivní řada výrobků navzájem propojených a sladěných pro zákazníky s velkými požadavky. Výhradním distributorem koupelnové série Akua v ČR je firma Gienger.