lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Stavebniny

Včela





Stavebniny


Odkazy

ČIKOM Třebíč

Firma Čikom Třebíč nabízí: stavebniny, koupelny, pneuservis osobních a nákladních vozů, hydraulické hadice, hutní materiál, stavba a opravy komunikací, údržba komunikací, čištění vpustí a kanalizace, výkopové a zemní práce, inženýrské sítě, doprava, ochranné pomůcky, stavební nářadí.

Prodej ocelových profilů a hutního materiálu

Prodej ocelových profilů a hutního materiálu E-shop, prodej hutního materiálu a ocelových profilů. Prodej celá ČR. Ceník - válcované ocelové profily I a U. Hutní materiály velkoobchod maloobchod, můžete si u nás zažádat o cenovou nabídku, ceny jsou aktuální

Schody a schodiště

Vyrábíme dřevěné schody a schodiště z masivu. Schody a schodiště dodáváme po celé ČR a mnoha dalších zemích Evropy. Vyrábíme také dřevěné a nerezové zábradlí na schody a schodiště.

Climatizer

Climatizer Plus je foukaná tepelná izolace využívaná k zateplení všech částí domu. Izolace je vyrobena z přírodního celulózového vlákna a mohou ji aplikovat pouze vyškolené firmy. Climatizer Plus je odolná proti plísním, hlodavcům a jiným škůdcům.

Sanita, topení a instalatérský materiál od fy Gienger

Představujeme vám řadu produktů z oblasti topení, sanity, instalatérského materiálu a instalatérských potřeb se zaručenou kvalitou a funkčností, které následují nejnovější trendy z hlediska materiálů, zpracování a designu.