lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Stavební firmy

Včela





Stavební firmy


Odkazy

Aresta s.r.o. - stavby a projekty

Provádíme realizace staveb včetně zajištění projektu a stavebního povolení, rekonstrukce, půdní vestavby a nástavby, veškeré instalační práce, rozpočty a technický dozor investora.

Stavební firma SYNER VHS Vysočina, a.s. - Jihlava

Výstavba čistíren komunálních i průmyslových odpadních vod, kanalizačních sběračů, vodovodů, úpraven vody a vodojemů. Rekonstrukce a výstavba inženýrských sítí a rozvodů, průmyslových objektů, chodníky, komunikace, veřejná prostranství, úpravy toků.

W-STAV

Stavební firma zabývající se stavbou bytových a rodinných domů, dále stavbou vodohospodářských a inženýrských staveb.

C. Bau

Společnost C.Bau spol. s r.o. je stavební společnost, která je etablovaná na stavebním trhu od roku 1994. Téměř 70% kapacity společnosti je orientováno na stavební servis, který v komplexu poskytujeme průmyslovým společnostem.

Jaroslav Dynka

Společnost Renomix provádí zateplení fasád, rekonstrukce panelových domů, revitalizace bytových domů, výměna oken, oprava balkónů a lodžií, pronájem lešení, tradiční řemesla, rákosové střechy, hliněné omítky.

Nejrychlejsi rekonstrukce Praha a okoli a truhlarske prace

Jak muzete videt i na teto letme fotodokumentaci, vsechny rekonstrukce paneloveho bytu jsou provedeny od A az do Z. V praxi to znamena, ze po sdeleni Vasich pozadavku a nazoru Vam predlozime najlepsi vychodisko uskutecneni bytoveho bytu nebo dalsich objektu, ktere bude obohaceno o podrobny financni rozpocet.

STAVOKOMP SERVICE Havlíčkův Brod

STAVOKOMP SERVICE Havlíčkův Brod - stavební práce, zemní práce, mezinárodní doprava, zámečnické práce, ocelové konstrukce.

REAL SOLUTION s.r.o.

Nabízíme stavby na klíč, rekonstrukce bytových a nebytových prostor, rodinných i nájemních domů, zajišťujeme také kompletní dodávku a montáž střech.