lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Stavebnictví - informace

Včela





Stavebnictví - informace


Odkazy

ANUET - Projekce a realizace Zelená úsporám

ANUET-Zelená úsporám Vám především nabízí zpracování projektové dokumentace pro dotační program Zelená úsporám. Dále podání a administraci Vaší žádosti u SFŽP. Mezi naše další obory patří projekce nízkoenergetických a pasivních domů s maximálním využitím ekologických materiálů. Design domu vychází z celostní architektury. Naše firma má i realizační část s dloholetou zkušeností jak s tradičními zděnými domy a dřevostavbami.

Jihočeské stavby

Stopa CZ

informace ze stavebnictví, stavební katalog, stavební firmy

Katastr nemovitostí - nahlížení do katastru, katastrální úřad

Online katastr nemovistí vám umožní nahlížet do katastru nemovitostí.

Bydlení

Vše pro bydlení přehledně - Databáze firem On-Line: Rekonstrukce, renovace na klíč včetně instalačních prací. Podlaháři, malíři, elektrikáři, instalatéři, topenáři, obkladači, zedníci, úklid aj stavební řemesla.

Keramzit

Vše o použití umělého kameniva Keramzit a Liapor- popis mechanicko-fyzikálních vlastností Keramzitu i Liaporu, příklady použití.

Katastr nemovitostí

Informační portál Katastr nemovitostí je Vaším pomocníkem při koupi či prodeji nemovitosti. Je zde funkce Nahlížení do katastru nemovitostí zdarma, přes on-line aplikaci, bez registrace. Manuál, jak podávat dokumentaci na KN.

Dotace zelená úsporám

Program Zelená úsporám je zaměřen na podporu instalací pro vytápění s využitím obnovitelných zdrojů energie, ale také investic do energetických úspor při rekonstrukcích i v novostavbách.