lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Služby  >>  Svatební služby

Včela





Svatební služby


Odkazy

Svatba na zamku aneb beremese cz

Svatební portál, který vám pomůže připravit se na svatbu i té největší velikosti v klidu a pohodě.

Svatební nákupy - e-shop se svatebním tovarem

www.svadobnenakupy.sk nabízí široké spektrum svatebních doplnků a také množství drobností, které udělají váš den nezapomenutelným.

Svatební šaty a společenské šaty: šaty pro tebe

Svatební šaty pro nevěsty, společenské šaty pro dámy, večerní šaty, plesové šaty v různých barvách – černé šaty, bílé šaty ..., koktejlové šaty pro denní nošení. Praktické koktejlky bavlněné, saténové i asymetrické šaty.

ISMY STUDIO -svatební služby

ISMY STUDIO se specializuje na svatební foto, svatební video a pronájem svatebních vozů, včetně bílé limuzíny. Originálním přístupem našich fotografů vytváříme unikátní svatební foto, stylem odlišné od konkurence. Svatbu fotí vždy dva fotografové. Do ČR jsme přivedli nejenom nový styl práce se svatebčany a způsob, jak fotografovat svatbu, ale i novinky, jako je předsvatební foto.

Svatební salón Monika

Svatební salón Monica nabízí široké spektrum svatebních i společenských šatů, pánských obleků, oblečků pro malé slečny a gentlemany a také množství drobností, které udělají váš den nezapomenutelným.

PP Production - Technické zajištění společenských akcí.

Technické zajištění kulturních a společenských akcí. Zvuk, světla, pódium, ozvučení, osvětlení, pódia, zastřešení, firemní promo akce na klíč, párty. Koncerty, festivaly, semináře, prezentace, svatby.