lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Interiéry

Včela





Interiéry


Odkazy

Disco Designer

Chcete zvýšit návštěvnost vašeho klubu a nevíte jak na to? Firma DISCO DESIGNER Vám poradí! Disco Designner se specializuje na osvětlení a designu pro noční kluby a diskotéky, LED osvětlení, Disco Panel Bubble, Disco světla a dekor, klubové ozvučení, LED Taneční parket a LED stropní panely, výrobce Cool Nábytku pro noční kluby, 512 DMX software ovladač osvětlení, Showtec Disco Bar designy a nápady.

Tapety DEKORA

Jsme obchod nabízející široký sortiment pro interiér. Jsme zaměřeni na tapety na zeď, samolepící tapety na zeď, fototapety a ostatní dekorace na zeď.

Jůůů.cz

Již od roku 2002 se zabýváme dovozem bytového textilu několika evropských výrobců a návazně pak nabízíme kompletní služby v dodávkách dekoračních textilií na míru Vašich interiérů.

Návrhy interiérů - Adami design

Adami design se zaměřuje na poskytování služby bytového architekta. Naše 3D barevné návrhy interiérů Vám zpříjemní rozhodování o prostoru Vašeho domova a nabízí nevšední a jedinečné řešení interier designu s prvky nejmodernějších světových trendů.

Notabeneart-eshop

Představujeme Vám osvětlení světoznámé portugalské výroby. Nabízíme lampy stojací, stolní, nástěné i stropní. Lampy mají dřevěnou či ručně malovanou keramickou základnu. Stínidla jsou vyrobena z kvalitních látek, především z hedvábí.