lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Bydlení  >>  Izolace proti vlhkosti

Včela





Izolace proti vlhkosti


Odkazy

EUROIZOL Jirásek - izolace proti vlhkosti

Profesionální izolace proti vlhkosti, vodě a radonu - izolujeme spodní stavby a základy, ploché střechy, bazény a skládky. Používáme nejnovější technologie a kvalitní, certifikované materiály se zárukou. Využijte naše dlouholeté zkušenosti v oboru izolací.

Kvalitní technické izolace

Technické izolace jsou vhodným řešením především v situacích, kdy se snažíme zabránit tepelným ztrátám a také jsou vhodné i v případech, kdy potřebujeme zabránit hluku nebo pronikání vlhkosti. Těmito izolacemi také jednoduše dosáhneme hygienické a ekologické nezávadnosti v situacích, kdy je to potřeba. Dále mají technické izolace vliv na zvýšení požární ochrany nebo bezpečnosti práce. Široká nabídka izolačních materiálu proti ztrátám tepla a pronikání vlhkosti. Kvalitní matriály a provedení.

Foukaná izolace - cena neni jedinou výhodou

Foukaná tepelná izolace šetří náklady. Climatizer plus je velmi dobrá tepelná izolace na bázi celulózy. Cenu je možné zjistit pomocí kalkulátoru u výrobce nebo u aplikačních firem. Zateplování budov produktem Climatizer plus provádějí dobře vyškolení pracovníci.

Foukaná izolace – nízká cena, interaktivní ceník

Climatizer plus je foukaná izolace, která vám ušetří velké výdaje při vytápění. Tuto izolaci lze použít na všechny domy, jejich stáří nehraje roli. Firmy, které vám provedou izolaci, můžete najít ve všech větších městech; např. Ostrava, Brno, Praha atd.