lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Služby  >>  Cestovní kanceláře

Včela





Cestovní kanceláře


Odkazy

Letame CZ

Prodej letenek i on-line. Zajišťování všeho potřebného v rámci služebních cest (pronájmu automobilů, pojištění, víz, konferencí, tlumočníků, sekretářek). Kdekoli na světě zajistíme výlety, poznávací zájezdy, rauty, svatby dle požadavků klientů.

Centrum outdoorových programů (COP)

Zaměřuje se na pořádání programů pro školy (školní výlety, adaptační, zimní a sportovní kurzy, aj.) a pedagogy, firmy i širokou veřejnost. Další činnosti: stavba a provoz lanových parků, provoz cestovní agentury - pobytové programy v ČR i zahraničí.

ubytovani chorvatsko

Na klidném míste 100 m vzdáleném od more se nachází náš dum. Od nej jsou asi 3 min chuze k první pláži, 50 m k první restauraci, 100 m k prvnímu obchodu. Parkování je na bezpecném míste.Apartmany jsou pohodlné s velkým dvorem, který mužete používat.Také pekne upravená zahrada vcetne fontány slouží k príjemnému odpocinku.

rudolf-reisen

Nabízíme last i first minute zájezdy do celého světa, především do exotických zemí Asie, Karibiku a Indického oceánu. Máte i možnost nechat si sestavit unikátní nabídku šitou na míru přímo vašim představám za velmi zajímavé ceny.

Dovolená Last minute a Last moment

Dovolená řecko chorvatsko na poslední chvíli. Základní informace o zemi do které se vypravíte.

Ballooning CZ

vyhlídkové lety balonem

UBYTOVÁNÍ – v soukromí, penziony, hotely, chaty a chalupy, lázně

ON-LINE rezervace a prodej ubytování v Čechách, Rakousku, Maďarsku, Polsku, Chorvatsku a na Slovensku. Nabízíme ubytování v penzionech, hotelích, chatách a chalupách.

Huong Duong

Vietnam Shopping: hotel reservation, tour operator, car and visaservice...

Hao Xuan

Vietnam property: house, apartment, villa...

Van Trinh

Vietnam travel: hotel reservation, tour operator, car and visaservice...

Vietnam Property

Vietnam Property Finder: vietnam apartment, vietnam house, vietnam room, vietnam car...

Easy Jet

Přední nízkonákladová letecká společnost v Evropě.

Firo tour

Cestovní kancelář zajišťující zahraniční pobytové a poznávací zájezdy, tuzemské letní a zimní pobyty, daleké cesty a exotické cíle, lyžování a snowboarding v Alpách. Prodáváme letenky a zájezdy last moment. Výběr z klasických i exotických destinací.

Cestovní kancelář Fischer

Váš specialista na moře

Cestovní kancelář Eximtours

Široká nabídka leteckých zájezdů Tunisko, Turecko, Egypt, Španělsko, Řecko, Kypr, Bulharsko, Venezuela, Kuba, Brazílie. Transfery na letiště, pravidelná nabídka last minute. On-line zájezdy.

Daniela Travel

Ostrovy KORFU, PAXI, LEFKADA, MEGANISSI, KEFALONIE a ZAKYNTHOS, známá místa ale i taková, kde české turisty ještě neznají. Hotely, studia, apartmány, vily. Půjčovny aut, člunů, výlety. Letecky, kombinovanou dopravou, vlastní dopravou. Již 11.sezóna.

Cestovní kancelář Alexandria

Touroperátor na Bulharsko, specialista na Krétu, Tunisko, Egypt, Sardínii. Odlety z Prahy, Brna a Ostravy. Zájezdy autobusové i vlastní dopravou do Chorvatska, Itálie. Kongresová turistika. Letecké lyžařské zájezdy do Bulharska.

Čedok

Internetový prodej - zájezdy a pobyty vlastní dopravou, autobusem a letecky. ČR, SR, Evropa a celý svět. Pobytové, poznávací, lyžařské a exotické zájezdy. Dovolená na míru, letenky, jízdenky, víza. 34 vlastních poboček. Jistota kvality od roku 1920.

Traveller

Ubytování v celém Rakousku ve všech kategoriích pro jednotlivce i firmy - konference, zasedání, doprovodné programy. Oblasti Vídeň, Salcburk, Graz, Innsbruck, Kitzbühel, Saalbach, Leogang, Schladming, Dachstein - West, ledovce Stubai, Hintertux.

Pradok CK

Nabízíme pobyty v destinacích Řecko a řecké ostrovy (Ol. riviéra, Chalkidiki, Korfu, Zakynthos, Kréta, Santorini, Rhodos), Kypr, Chorvatsko, Španělsko a Bulharsko. Prodej lastminute od více než 200 CK. Zájezdy do exotických zemí.

Blue Style

On line objednávky se slevou. First a Last minute.Řecko (Chalkidiki, Zakynthos, Kréta), Tunisko, (Tabarka, ostrov Djerba), Turecko (Alanya, Side), Egypt (Hurghada, Sharm) a Bulharsko. Firemní zájezdy přímo na míru.

Holiday Travel

Lyžařské zájezdy do Francie, Itálie a Rakouska. Nabízíme ubytování se skipasem, speciální ceny pro skupiny již od 6 osob. Zajistíme pobyty v jakémkoli středisku v Alpách i mimo katalogové zájezdy, dále poskytujeme exotické zájezdy do celého světa.

Adventura

CK pořádající poznávací zájezdy do Evropy a za exotikou, sportovní a dobrodružné zájezdy (cykloturistika a MTB, pěší turistika, rafting a vodní turistika, lyžování a zimní kurzy, škola sportů a pobytu v přírodě, netradiční zážitkové akce).

Campanatour

Cestovní kancelář má k dispozici 6 poboček a 400 prodejců v ČR. Cestujeme do Francie, Španělska, Itálie, Chorvatska, Velké Británie, Holandska, Belgie, Švýcarska, Sardinie a Korsiky. Dále exotika Amerika, Austrálie, Karibik, Indický Oceán a Tahiti.

World Travel

Lyžařské zájezdy do Francie, Itálie a Rakouska. Nabízíme ubytování + skipas, speciální ceny pro skupiny již od 6 osob. Zajistíme pobyty v jakémkoli středisku v Alpách i mimo katalogové zájezdy, sleva při objednávce přes internet.

Omega Tour

Specialista na školní a skupinové pobytové a poznávací zájezdy do celé Evropy. Běžné, speciální a last minute zájezdy do různých zemí - Itálie, Španělsko, Řecko, Chorvatsko. Pravidelná nabídka pro školní kolektivy. Autobusová doprava.

Naše hory

Ubytování na horách v ČR a SR. Široký výběr ubytování v naší přehledné databázi více než 1500 penzionů, chat, chalup atd. Přímé kontakty bez provize. Fotogalerie, rezervace, průvodce a sport, počasí, online kamery, možnost inzerce.

Cestovní kancelář Markotour

Nabízíme pobytové, poznávací zájezdy. Hotely, apartmány: Chorvatsko, Černá Hora, Řecko, Španělsko, Itálie, Egypt, Tunisko, Bulharsko. Zájezdy on-line, last minute dovolená. Dětská rekreace. Jadran 2005 letecky z celé ČR. Lyžování - Itálie, Rakousko.

eTravel.cz

Denně aktualizovaná nabídka last minute a first minute leteckých zájezdů do celého světa od českých pojištěných CK. Rychlé a pohodlné vyřízení Vaší dovolené za výhodné ceny. Dále nabízíme exotické, golfové, luxusní zájezdy a svatební cesty.

Redok Travel

Specialista na poznávací zájezdy Francie, Rusko, Pobaltí, Rakousko, Velká Británie, Irsko, Švýcarsko. Nabízíme také pobytové zájezdy, hvězdicové zájezdy (Čechy, Slovensko). Aktivní dovolená (cykloturistika), školní zájezdy. CK pojištěna proti úpadku.

INVIA.CZ - Všechny CK na jediném místě

Tisíce LAST MINUTE zájezdů za neuvěřitelně nízké ceny od více než 200 cestovních kanceláří. Porovnejte si LAST MINUTE nabídky všech kvalitních CK u INVIA.CZ. Několikrát denně aktualizované. Ušetřete až 75% - vyberte si nejlepší s INVIA.CZ

Shenko's

Cestovní kancelář s 10-letou praxí: zahraniční pobyty, poznávací zájezdy, Egypt (Hurgada, Ain Soukhna, Sharm El Sheikh, Dahab, Nuweiba, Taba), Senegal, Itálie, exotika. Dovolená Last Minute.

B & K TOUR

Cestovní kancelář nabízející pronájem 1300 objektů - chaty, chalupy, apartmány a priváty v tuzemsku i zahraničí jako Slovensko, Chorvatsko a Itálie. Kuba - luxusní hotely All Inclusive. Vlastní apartmány ve střediscích Harrachov a Horní Mísečky.

INTERTRANS - Kamil Jíša

Lyžování ve Francii a Andoře; 28 nejlepších středisek - Tignes, Chamonix, Tři údolí, La Grave, La Plagne. Lyžování mimo sjezdovky. Snowboarding. Slevy pro děti, rodiny a seniory. Zájezdy pro skupiny. Pohodlná autobusová doprava a kvalitní služby.

AKVILA TRAVEL - cestovní kancelář

Cestovní kancelář nabízející pobyty v zahraničí se specializací na Řecko, Turecko, Bulharsko, Krétu. Nabízíme letenky, last minute zájezdy, odlety z Prahy, Brna, Ostravy. Zastoupení v mnoha kancelářích a agenturách po celé ČR téměř ve všech městech.

Nejrychlejší výběr vaší dovolené

Výběr zájezdů a přihlášení on-line se slevou 5%. Pobytové zájezdy - Španělsko, Chorvatsko, Bulharsko, Řecko. Poznávací zájezdy po celé Evropě. Exotické cíle - Brazílie, Nový Zéland. Nabídka zájezdů se slevou LAST MOMENT.

VIAMARE

Letecké zájezdy od května do října do Řecka. Parga, Lefkada, Kefalonie, Zakynthos, Kythira, Jižní Kréta (Paleochora a Plakias), Gavdos, Andros, Tinos, Mykonos, Naxos, Syros a Kypr. Studia a apartmány, penziony a hotely. Vasiliki - škola windsurfingu.

links@VietnamImpression.com

Vietnam Impression: halong travel, sapa travel, hue travel, hoian travel...

Hoang Dinh

Provide full travel service to Halong Vietnam at discount rate: budget and luxury hotels, tours, vacations.

Ukážeme Vám více - ITINERIS TRAVEL

Díky vyjednaným podmínkám dovedeme zprostředkovat kvalitní ubytování a zorganizovat nevšední zážitky z turistických atrakcí nejen v Praze, české Republice, ale taktéž i v Maďarské republice.

Levné letenky

Rýchlá a snadná rezervace letenek online do celého světa 24 hodin denně. K dispozici akční nabídka levných letenek. Speciální ceny pro skupiny. Výběr pouze z volných letů.

APM Reality

APM REality, realitní kancelář se sídlem v Hradci Králové. Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí v Hradci králové a Východních čechách. Rozsáhlá nabídka bytů, domů, komerčních prostor k prodeji, pronájmu.

CK Hanka

CK Hanka je na českém trhu již od roku 1991. Disponujeme obrovskými zkušenostmi s výběrem rekreačních středisek a ubytovacích kapacit. Známe hory, sami jsme aktivní lyžaři a umíme kvalitně poradit při výběru lyžařského střediska a služeb. Pořádáme letní tábory a aktivní dovolené pro rodiny s dětmi. Vytváříme programy pro děti a tak si mohou rodiče plně odpočinout.

LCkontakt

Pobytové zájezdy do Egypta, Turecka, Řecka, Itálie, Španělska, Chorvatska, Bulharska, Tunisu a Kypru. Lyžařské zájezdy do Rakouska, Švýcarska, Francie a Itálie. Poznávací zájezdy do evropských metropolí. Dovolená last minute