lupa

Home  >>  Volný čas  >>  Alternativní medicína

folder_button  Astrologiefolder_button  Jógafolder_button  Reiki
Včela





Alternativní medicína léčení - terapie

Astrologie
Jóga
Reiki


Odkazy

Ajurvéda

ajurvédské léčebné olejové procedury, meditační kurz, energetické cviky na zdravotní problémy, poradna, prodej ajurvédského koření s pozitivními účinky la lidský organismus, prodej čajů, čajových směsí a dalších přípravků dle ajurvédy, potravinové doplňky jako pomoc při zdravotních problémech, detoxikační ajurvédské ozdravné pobyty, pranajáma - dechová cvičení pro astmatiky

Martin

Horoskopy z věštírny Měsíční kočka, které nejen pobaví, ale možná i napoví něco více o budoucnosti. Kromě nich portál nabízí i různé astrologické zajímavosti či klasický snář.

Půst CZ

stránky o půstu a duševní pohodě

Universum

server alternativní medicíny

Doktorka CZ

výborný lékařský server, diskuze a rady na mnoho obtíží - nemoci, diagnózy, poradny, recepty,

Amana

server proti nesmyslnému zabíjení zvířat při pokusech a nechutných tzv kovbojských "hrách" Dále se zabýva zdravou výžívou, blahodárnými účinky syrové stravy na lidský organismus, rozhovor s Fouad Raw Courage Dini o syrové stravě. Dále je zde výprava do historie půstu a jeho blahodárné účinky, kterých využívali naši předkové, Urinoterapie (Amarolí) popis účinků pití moči na lidský organismus, zahrada - frutairánská, veganické biozemědělství, negativní dopady masného průmyslu na celou planetu

Celostní medicína

informační server o zdraví z pohledu celostní, přírodní, alternativní medicíny. Rubriky - prevence, přírodní léčba, výživa, výživové doplňky, bylinky, nemoci filosofie zdraví, proti stárnutí, Za zmínku stojí článek Vynálezci nemocí o zbytečném užívání léků,

Zdraví na dlani

server o zdraví - popisuje funkce jednotlivých orgánů

Zdravotní cviky

vnitřní cviky, zdravotní cviky, cviky pohlavních orgánů, čakry a matry

Vitarian CZ

server o blahodárných účincích syrové (živé) stravy

Aura

tento článek se zabývá problematikou vidění aury, jak se naučit vidět auru, zkušenosti, Učení vidět auru do aury barev po auru lidskou, co je to aura, článek přeložen z originálu od Roberta Bruce

Sebepoznání CZ

přehled a popis čaker, one brain, krystaly

Knihkupectví Hledající

knihkupectví zaměřené na jógu, astrologii, esoteriku, duchovno

Dobrovolnické centrum Motýlek

Představujeme Vám Dobrovolnické centrum Motýlek, o. s., které zajišťuje dobrovolníky k pacientům na klinikách a odděleních Fakultní nemocnice Brno. Naším cílem a posláním je usilovat o zpříjemnění volného času pacientů hospitalizovaných ve FN Brno, ať už se jedná o děti v dětské nemocnici, dospělé pacienty na interní hematoonkologické klinice nebo seniory v léčebně pro dlouhodobě nemocné.

Dobrovolník CZ

server o dobrovolnictví

Aktivace svalů pánevního dna

cviky pro posilování oblasti konečníku a močového svěrače - působí preventivně, pomáhá při onemocnění močového měchýře, gynekologických problémech, prevenci hemeroidů či trhlinek konečníku, zlepšuje periferní arteriální prokrvení, zlepšuje žilní odtok.

Láska a pozitivní myšlení uzdravují

článek o blahodárných účincích pozitivního myšlení

Agape Brno

Agape Brno je centrum volně sdružených duchovně a léčitelsky založených osob, které pracují v různých sférách těchto oblastí. Své poslání Agape chápe jako duchovní úkol pomáhat lidem konkrétní léčitelskou pomocí i duchovní osvětou, ať již jde o psaní knih s léčitelskou a duchovní tématikou, přednáškovou činnost nebo specielně osobní pomoc lidem, kteří hledají svoji duchovní cestu a potřebují znát její úroveň, či hledají duchovní a karmické příčiny svých nemocí

Sri Chinmoy

Sri Chinmoy je duchovní učitel, který inspiruje a nabízí lidstvu svou oduševnělou službu - své modlitby, meditace, obrazy, literární a hudební dílo.

Tantra jóga

Pozitivní noviny

noviny nabité pozitivní energií

Vesmírní lidé

stránky o konání dobra

Silvova metoda

pro zlepšení soustředění a koncentrace

Silvova metoda - zkušenosti

Tantra - chrám tantry

o tantře

Půst

zbavte tělo jedu !

Diamantová voda

server o diamantové vodě, vysvětluje co je diamantová voda a jak funguje

Blažková NET

výklad karet, numerologie, regresní terapie, kineziologie, reiki, Angels light

Budha CZ

na těchto stránkách najdete - základní omyly vnímání světa, svět mysli, druhy lidí podle stavu mysli, ego, hlavní zdroje ega, cesta ke svobodě,

Hemi-Sync.cz - relaxační CD a cvičení mysli

Relaxační a léčivá hudba na CD, meditační hudba pro duchovní rozvoj. Světoznámé audio programy navozující rozšířený stav vědomí, ideální stav pro cvičení mysli, koncentraci, navození zdravého spánku a řešení zdravotních potíží. Synchronizace mozkových hemisfér pomocí technologie Hemi-Sync.

Relax Music

eshop s hudbou

Andělé - vše o andělech

pěkný weblog o andělech

Andělský svět

Andělský internetový obchod - nabízíme dárkové balíčky, knihy, karty, hudba, sošky, esence, svícny, svíčky, šperky, obrazy, pohledy a přání, nádoby, zvonečky,

Esoterik shop

Buddhismus CZ

server o buddhismu

Hinduismus CZ

server o Hinduismu

Feng Shui

Přinášíme Vám několik opravdu jednoduchých, ovšem velmi účinných Feng Shui postupů pro pevné zdraví. Vyzkoušejte je s námi a napište nám, jak se Vám osvědčily.

Čakry CZ

server o čakrách

Jitřní země

Sky dancing tantra

Osho

život, láska, smích

Míla Lukášová

Projekt centra duchovního rozvoje, články, reportáže, rozhovory, fotogalerie, odkazy, deníky z cest, literatura

Systém asistovaného hubnutí

Interaktivní metoda dohledu nad Vašimi stravovacími návyky s cílem zhubnout.

Jiří Lang

Snažím se o zlepšování kvality života, základním i experimentálním a aplikovaným výzkumem. Z těchto důvodů se zabývám vědeckým bádáním v oblasti objevování nejsubtilnějších, jen těžko postižitelných přírodních jevů a procesů, které mají zásadní vliv na člověka a život vůbec.

Škola meditace a relaxace Góranga

Poznejte tajemství a krásu meditace podle učení bhakti-jógy vycházející ze starobylých písem Véd. Pořádáme meditační a relaxační aktivity pro život plný klidu, radosti a harmonie. Organizujeme výlety do přírody, přednášky a účastníme se hudebních festivalů.

Instinkt vzdělávací agentura

Naše agentura vznikla v roce 2007. Pro založení vzdělávací agentury INSTINKT jsme se rozhodli proto, abychom obohatili nabídku v oblasti vzdělávání v Benešovském okrese a tím umožnili naplnit vzdělávací cíle lidí, kteří mají zájem se po profesní i osobní stránce stále rozvíjet a rozšiřovat svůj obzor. Také bychom rádi celkově přispěli ke spokojenosti našich zákazníků. Budeme rádi, když si z naši stále se rozšiřující nabídky kurzů vyberete ten, který Vás osloví a zároveň pro Vás bude přínosem.

Homeopatická poradna - RNDr. Jana Koudelová

Zabývám se klasickou homeopatií a dalšími systémy alternativní léčby. Poskytuji pomoc a dlouhodobé vedení při chronických nemocech, v oblasti zdravého životního stylu, přípravy k porodu, cvičení v těhotenství a dalších. Pořádám relaxační pobyty naplněné řadou aktivit vedoucích k sebepoznání a osobnímu růstu.

Different Life

Server o vegetariánství a právech zvířat

Světová náboženství

Informační web představuje nejvýznamnější náboženství, která dnešní populace vyznává (křesťanství, judaismus, islám, hinduismus, buddhismus aj.).

Synergie života - Ing. Zdeněk Peloušek

Poradenství osobní i internetové zaměřené na sebepoznání, rozvoj osobnosti, kreativity a vnitřní pohody. Synergie života umožňuje pochopit skutečné příčiny všech problémů a zbavit se stresu, strachu, depresí, obav i pochybností.