lupa

Home  >>  Katalog firem  >>  Služby  >>  Reklama

Včela





Reklama


Odkazy

Copycentrum Říčany

Firma Eva Dašková - DKP Říčany vznikla v roce 1993, kdy začala nabízet obalový materiál, školní a kancelářské potřeby. Další službou zákazníkům byla sběrna pro výrobu razítek. Pro zvýšenou poptávku firma v roce 1998 zakoupila potřebnou technologii pro samotnou výrobu štočků do razítek. V tomto roce taktéž byla zakoupena technologie pro kopírování, čímž vzniká vedle kancelářských potřeb samostatná divize Copycentrum.

Mirage

Vítáme vás. Jsme jedno z předních animačních a postprodukčních studií zaměřených na film a televizní reklamu. Naše společnost byla založena již v roce 1994 a to původně jako grafické studio. Postupně jsme se rozrostli na společnost, která se specializuje na kompletní dokončení obrazu, a která svým technologickým vybavením a nabízenými službami dosahuje světové úrovně.

Menug

nabízíme - fotopapíry a fólie pro inkoustové tiskárny, samolepící etikety, potisk etiket , dětské samolepky, samolepící štítky , vyzitky, výhradní dovozce

PRODUCTION Co. - Prezentační systémy, výroba reklamy

Naše firma se zabývá zejména výrobou a prodejem přenosných prezentačních systémů, velkoplošným tiskem a grafickými pracemi. Široký sortiment reklamních stojanů, prezentačních stěn, bannerů, roll-up, atd. tvoří dvě řady produktů Expand a Standard.

Aterus Media - Mediálmí agentura

Poskytujeme služby v oblasti Public Relations. Připravujeme PR kampaně zaměřené na podporu prodeje a image značky. Realizujeme webové prezentace a další mediální výstupy, projekty na podporu prodeje, konference, plánujeme mediální kampaně.

attackpromotion

Specializujeme se na výrobu reklamních produktů z textilu na zakázku. Podle vašich požadavků vytvoříme originální reklamní textil a potisk triček, díky kterému zviditelníte vaši firmu. Jsme přímí výrobci, a proto můžeme dohlížet na kvalitu při výrobě

Ceny tisku

on line kalkulace

Amazon Trade

Bronz. figury, Dózy malé, Dózy velké, Mísy, Poháry, Porcelán Neudorf, Porcelán-Lux, Sošky, Svícny, Šperkovničky Vázy, Versage, Zrcadla

Profi sign Plus

naše společnost PROFISIGN plus, dodavatel velkoplošných tiskáren značky Roland si Vám dovoluje nabídnout další skupinu výrobků, které jsou světovou špičkou. Dále nabízíme plotrové fólie MACal, nože a příslušenství OLFA, profesionální servis pro profesionální plotry, ovladače a update

Bannery a Webdesign

Nabízíme profesionální tvorbu bannerů, flash animací, flashe, animované GIF bannery a statické JPEG bannery, dále www stánky, webové prezentace a webdesign za velice nizké ceny..

Měsíčník Třebíčský zpravodaj - aktuality, publicistika, kultura

Třebíčský zpravodaj – internetová verze měsíčníku třebíčské radnice. Aktuality z Třebíče, pozvánky, důležitá sdělení, rozhovory se zajímavými lidmi, kultura, publicistika, fotogalerie z důležitých akcí.

SKY Design - Velkoplošný tisk

Velkoplošný tisk, reklamní plachty, reklamní vlajky, řezaná reklama, polepy aut, výšivky, potisk textilu, pronájem reklamních ploch a další.

Reklama na auto

Web jezdetezadarmo.cz nabízí umístění Vašeho vozu v online databázi přístupné firmám z celé ČR. Zájem o reklamu na auto je veliký, zaregistrujte se i vy a vydělávejte.

Reklama na lešení

Lešení, outdoor, reklama na lešení to je supersize

Výroba dresů - potisk triček - reklamní předměty

Mezi naše služby patří výroba dresů, potisk triček dále výroba výšivek a nášivek pro Váš sportovní klub. Zrealizujeme kompletní kompletní oblečení Vašeho sportovního týmu. Dále dodáváme originální reklamní předměty, papírové tašky a mnoho dalšího.