lupa

Home  >>  Volný čas  >>  Mix  >>  Z Netříděné záznamy  >>  Firmy dle abecedy  >>  Firmy S

Včela





Firmy S


Odkazy

Stavba replik

Naše dílna se specializuje na opravy, kompletní repase a stavby replik historických vozidel - veteránů. Oblíbené jsou u zákazníků zejména repliky legendárních sportovních vozů Lotus

Solární kolektory a systémy

Naše nabídka pokrývá širokou škálu solárních zařízení, systémů a komponent a to od těch nejjednodušších až po individuálně navrhované velké systémy určené pro denní přípravu tisíců litrů teplé užitkové vody.

Studnařské práce

Nabízíme studnařské práce - čištění a dezinfekce vrtaných i kopaných studní. Dále nabízíme oplocení studní, oprava studní - spárování výměna skruží, oprava popraskaných skruží. Naší další činností jsou nátěry pomocí horolezecké techniky - reklamní nápisy.

Kanceláře a obchodní prostory k pronájmu Hradec Králové

Nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské a prodejní prostory v nově zrekonstruované klimatizované administrativní budově v centru Hradce Králové na rohu ulic Šimkova a Pelcova. K dispozici jsou i parkovací místa v podzemní garáži.

SEDOZ – Dopravní značení

Kompletní servis v oblasti dopravního značení.Prodáváme a instalujeme trvalé svislé i vodorovné dopravní značení a zařízení.Pronajímáme dočasné dopravní značení a zajišťujeme zabezpečení dopravních uzávěr a omezení. Projekty včetně inženýrské činnosti.

SMS-live.cz

Informační web o technologii SMS (Short Message Service) zpráv. Historie a používané technologie.

Smuteční a pohřební služby Praha - Horní Počernice

Smuteční a pohřební služby Praha Horní Počernice zajišťují pohřební služby, převozy zesnulých, pohřby do země, kremační obřady, smuteční květiny, smuteční věnce, smuteční oznámení a další.