lupa

Home  >>  Volný čas  >>  Mix  >>  Z Netříděné záznamy

Včela





Z Netříděné záznamy


Odkazy

Mipe spol. s r .o. - kancelářská technika

Naše společnost se zabývá prodejem, pronájmem a servisem kancelářské techniky. Dodáváme tonery, cartridge, papíry, role a veškerý sortiment pro Vaši kancelář. Též disponujeme copyshopem, zaměřeným na velkoformátové a malonákladové tisky, vazbu dokumentů, laminaci a nově fotosběrnou.

Malíři, malování a malby

Nabízíme malování, malby, malířské práce, nátěry, lakování, malby bytů v Praze, malby bytů v Brně, nátěry fasád, průmyslové nátěry, vnitřní malby.

Dovoz z USA

Kompletní informace o dovozu zboží z USA (automobily, motocykly, elektronika, oblečení a mnoho dalších...).Nákup v USA doporučujeme všem, kteří chtějí ušetřit. Vzhledem k velmi příznivému kurzu dolaru je za mořem možno nakoupit několikanásobně levněji než v ČR.

CS Link karty

Přístupové karty CS link slouží pro dekódování a příjem satelitního vysílání v digitální kvalitě. Se satelitním kompletem který obsahuje kartu CS link vyřešíte postupný proces digitalizace v ČR.

Autobazar autoscout 24

Kompletní informace o německém online autobazaru. Pokud chcete vědět více, čtěte náš web.Autoscout24.de je česká jazyková mutace známého německého autobazaru autoscout de. V jeho široké nabídce najdete vše od ojetých motorek, osobních vozů, přes autobusy až po náhradní díly. Vše vystihuje jeho hlavní motto – Kdo hledá, ten najde.

Dovoz aut

Dovoz auta ze zahraničí je v posledních několika letech velmi oblíbený. Díky nízkým kurzům lze nakoupit kvalitní vozy o desítky či stovky tisíc levněji než v ČR.

škoda - prodej vuzů

Kompletní informace o výhodných nákupech vozů Škoda. Prodej Škoda auto je opět rozšířen o cenová zvýhodnění. Více info na našem webu.

Detektory kovů Jižní Čechy a Vysočina

Kamenný obchod s detektory kovu v Českém Rudolci. Nejširší výběr detektorů kovu (Cscope, Garrett, Tesoro, Viking, Minelab, Fisher, White’s, Golden Mask…) v jihočeském kraji a na vysočině. Poradenství a vyhledávání kovových předmětů v terénu (libmus1@seznam.cz).

Hip hop shop crazywear

Hip hop shop s nabídkou oblečení pro příznivce hip hop. Schází Vám mikina, tričko, kalhoty, boty ve stylu crazywear. Nabízíme hip hop značky Ecko, Stoprocent, Gunit, , K1X, Dada, Mass, Jiggawear, B3 a další.

Autobazar Německo

Nákup vozu v Německu je velmi výhodný.Doufáme, že informace uvedené na stránkách autobazar Německo Vám vyhledávání ulehčí. Auta dovezená z Německa jsou typická velmi příznivými cenami a především větší výbavou.

Fitness shop

Internetový obchod Fitness shop - Velkoobchod. Fitness shop doplňky a výživa : široká nabídka fitness výživy. Široký výběr pro aerobik fitness kulturistiku-bodybuilding. Originální vybavení pro Vaše domácí fitness. Extrémní slevy až 60% oproti kameným obchodům na fitness doplňky.

Dřevostavby na klíč, zahradní domky, chaty, altány, saunové a grilovací domky, koupací sudy

Nejširší nabídka na trhu: dřevostavby na klíč, zahradní domky, altány, garážová stání, chaty, grilovací a saunové domky, koupací sudy. Nízké ceny, ale vysoká kvalita!

Stavba Domu Svépomocí.cz

Server Stavba Domu Svépomocí.cz přináší informace, inspiraci, rady a pracovní postupy přehledně na jednom místě. Návštěvníci sledují skutečné příběhy stavby v sekci BLOGY STAVEBNÍKŮ vzájemně své příspěvky komentují a radí se v DISKUZNÍM FÓRU.

Netfinance.cz - Povinné ručení on-line

Srovnání povinného ručení, online sjednání, aktuální slevy na pojistném, expresní zaslání zelené karty, pomoc jak postupovat při nehodě, rady jak změnit pojišťovnu, servis v oblasti autopojištění

Dětské letní tábory a výlety 2010

Pořádáme dětské letní tábory, taneční tábory, sportovní tábory, jezdecké tábory, cyklistické tábory a jazykové tábory s angličtinou. Děti mají v letním táboře zajištěno ubytování i stravování, sportovní aktivitu (fotbal, florbal, koupaliště).

Spolupráce,dobrý marketing a komunikace

Na rozdíl od klasického marketingu, který říká, že chceš-li uspět, musíš investovat peníze, říkáme, že chceš-li uspět pak tvojí hlavní investicí je čas, energie a představivost. Heslem dne je spolupráce, dobrý marketing a komunikace

fotovoltaika

V oblasti fotovoltaiky dodáváme technologii převážne od německé firmy GermanSolar AG se sídlem v Cottbusu. Sortiment výrobků a spektrum služeb GermanSolar, AG.

Dveře a vrata - Martin Válek

Hlavní činností jsou výroba, dodávky a montáže interiérových dveří, bytového zařízení, které zahrnují návrhy, prodej, dopravu, montáže interiérových dveří (včetně kování) a obložkových zárubní do stavebních otvorů v rodinných domech, bytech, provozovnách, apod.

Dveře-Podlahy.info - internetový obchod

Internetový obchod s dveřmi a podlahami. Dveře vchodové a interiérové. Prodej klik, doplňků a veškerého příslušenství. Zaměření dveří a podlah zdarma. Možnost odborné montáže. Rozvoz po celé ČR. Možnost prodeje i velkoobchodně.

Solární elektrárny, fotovoltaika

Dodáváme solární elektrárny, fotovoltaické panely a fotovoltaické měniče. Naši odborníci na solární elektrárny a fotovoltaické systémy Vám poradí a zajistí solární energii. Fotovoltaika i sluneční elektrárny patří k moderním trendům úspory energie.

Oblečení One

Presentujeme dámské a pánské oblečení značek MCL a XINT. Unikátní styl a design. Dále dětské značkové oblečení Disney, Hello Kitty, Spiderman, Hannah Montana.

Eva Lakoma

Naše firma se věnuje čištění koberců a veškerého čalouněného nábytku mokrou cestou stroji Kärcher, které si je případně možné zapůjčit v půjčovně.

Petr Blaho

SeznamZbozi.cz je internetový srovnávač cen. Naším cílem je nabídnout jednoduché, rychlé a přehledné srovnání cen z internetových obchodů.

Satelitní komplety

Satelitní komplety informační stránky. Z čeho se skládají satelitní komplety. Jak fungují satelitní komplety. Vše o satelitním kompletu.

Auta z Německa

Informační portál auta z Německa nabízí vše o výběru, nákupu a dovozu vozů z Německa.Dovoz aut je v poslední době stále více oblíbený. Důvodů proč koupit auto v Německu je hned několik.

ZENTRICHOVA APATYKA s.r.o.

Tibetská-čínská medicína

China-Trade.cz - Podnikání v Číně

Zajišťujeme odbornou pomoc firmám se záměrem podnikat v Číně. Nabízíme poradenství, export, import, průzkum trhu, zajištění vzorků, prověřování a zakládání firem. Máme výhodu vlastní kanceláře a pracovníků v Šanghaji.

Petr Rambousek

Moto kapoty z ABS plastu na moto značek kapoty Ducati, kapoty Honda, kapoty Kawasaki, kapoty Suzuki, kapoty Yamaha, motokapotáže moto plasty, levné kapoty a plasty na moto, plasty honda, plasty yamaha, plasty ducati, plasty suzuki, plasty kawasaki, k

Auta na prodej

Hledáte informace kde nejlépe zakoupit či prodat auto? Čtěte web autanaprodej.V případě, že jste se rozhodli zakoupit ojeté auto, je dobré stejně jako v případě nákupu nového vozu zvolit nejprve výběr na internetu.

Prenájom lešenia Stará Ľubovňa

Rekonštrukcia bytového jadra Poprad, Stará Ľubovňa, Kežmarok. Prenájom lešenia. Výhodné ceny stavebných prác a zateplenia rodinných domov a budov. Obklady a dlažby.

RajcovniPradlo.cz - damske spodni pradlo

Stahovací kalhotky a další spodní prádlo - RajcovniPradlo.cz - spodní prádlo pro muže a ženy. Běžné i erotické spodní prádlo. Kalhotky, tanga, boxerky, kostýmy, šaty, plavky, pyžama, župany a další oblečení.

Bankovní a nebankovní půjčky,úvěry a hypotéky

Zprostředkování půjček,úvěrů a hypoték.Řešení exekucí a oddlužení.

Ferguson Ariva

Kompletní informace o HD satelitních přijímačích značky Ferguson Ariva. Kompletní informace o HD satelitních přijímačích značky Ferguson Ariva.

Cultorpneu.cz nejlevnější traktorové pneu

Prodej nejlevnějších českých traktorových pneumatik. Nová česká značka Cultor zajišťuje nové přírůstky do rodiny ČGS (České gumárenské společnosti) a nahrazuje značku Semperit. Na českém trhu jsou vnímány jako následník agro pneumatik Barum, od kterých se mnohé dezény a konstrukce liší jen velmi nepatrně. Podívejte se na Cultorpneu.cz a vyberte si.

Okouzlete svým šarmem a pošlete e-přání zdarma

Pošlete zdarma e-přání (e-pohlednice, e-karty) z edice Modré z nebe. Vytvořte si vlastní e-přání zdarma (e-pohlednice, e-karty) nebo se inspirujte našimi návrhy. Okouzlete svým šarmem a sneste Orion Modré z nebe.

SEO Optimalizace

SEO Optimalizace - mezi naše hlavní služby patří kvalitní SEO Optimalizace, analýza webů a zejména ruční registrace webů do katalogů. Katalogy CZ, SK, ENG, DE. Ruční registrace i na klíčová slova.

tescoma

Na našem e-shopu je nabízen kompletní sortiment kuchyňského nerezového nádobí, nářadí a pomůcek pro vaření i stolování zn. TESCOMA. V poslední době je pod značkou TESCOMA nabízen rovněž porcelán v prvotřídní kvalitě.

Sportovniobchod.cz – Veškeré vybavení pro sportovní aktivity

Internetový obchod www. sportovniobchod.cz je určen všem sportovcům a můžete u nás nakupovat za skvělých podmínek zboží pro nohejbal, rugby, biliard, badminton, tenis, turistika, sáně a boby, stolní tenis, šipky a mnoho dalších sportovních aktivit.

Víkendové pobyty pro ženy

Hotel PUK v Berouně se specializuje na pobytové balíčky pro ženy nejen víkendové ,v programu zařazena relaxace ,cvičení ,kosmetika ,tvořivé činnosti.zařazeno i kreslení pravou hemisférou mozku

Výměníky s.r.o.

Jsme specialisté na výměníky tepla. Ohřev užitkové vody, ohřev bazénů, výměníkové stanice, výparníky a kondenzátory pro chlazení. Nerezové nádrže a specializovaná výroba z nerezu. Výměníky deskové, výměníky trubkové, tepelná čerpadla a solární systémy.

PUR panely

Purpanely.cz - dodáváme sendvičové, minerální a izolační panely. Realizace chladírenských a mrazírenských boxů.

ShopSet.cz - internetové obchody na klíč

Vytváříme profesionální internetové obchody na míru. Systém ShopSet nabízí široké možnosti ve správě obchodu a jeho následné propagaci. Umíme napojit obchod na informační a skladové systémy, platbní systémy, na exporty zboží od dodavatelů aj.

Microobchod.cz – nářadí, obráběcí stroje a jiné

Internetový obchod firmy Microconsult s.r.o. (zal. r. 1995) je zaměřen na dodávky brusiva, nástrojů, nářadí, měřidel, svářecí techniky a dalšího sortimentu pro průmysl.

Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR, a.s.

Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR, a. s. je rozhodčím centrem, které poskytuje organizační a administrativní podporu rozhodčím a mediačním řízením. Jejím posláním je vytváření spravedlivého obchodního prostředí.

DATACONN CZ, s. r. o.

Reklamní agentura, grafické studio, fotografické služby a tiskárna. Od vizitek, letáků, plakátů, reklamních předmětů po bannery, billboardy a světelné poutače. Profesionální fotografování portrétů, dětí i těhulek.

Sedmička.cz - Zprávy z vašeho okolí

Sedmička.cz - zprávy z vašeho města. Nastavte si svůj region a sledujte zprávy a aktuality z vašeho okolí.

Orbion.cz - informace pro cestovatele

Praktické informace a fotografie ze všech koutů světa. Recenze hotelů, diskuse, uživatelské názory na CK/CA, tipy na výlet!

Sportovní potřeby - zijemesportem.cz

Online prodej sportovních potřeb. Nabízíme kolečkové brusle, lyže, běžky, potřeby pro floorball, camping, outdoor, treking, trampolíny, terče, koloběžky.

Nábytek-megastore.cz

U nás koupíte sedací soupravy, ložnice, kuchyňské linky, jídelní soupravy, dětský, koupelnový i předsíňový nábytek, kancelářský i zahradní nábytek...

Elektro-megastore.cz

Nabízíme kompletní sortiment bílého zboží, velkých, vestavných i malých domácích elektro spotřebičů všech známých výrobců. U nás můžete vybírat lednice, pračky, myčky nádobí, sporáky….

Stříbrné skleněné šperky

Originální, ručně vyrobené skleněné šperky v kombinaci se stříbrem. Vybírat můžete náhrdelníky, náramky, náušnice, přívěsky a stříbrné řetízky. Zakázková výroba dle přání zákazníka. Možnost dohody osobní prezentace. Šperky, které dokáží zaujmout.

Kuchyňské-Židle.cz - prodej kuchyňských židlí

Prodáváme kuchyňské a barové židle. Prodej židlí mnoha značek - kuchyňské židle dodáváme po celé republice za výborné ceny.

Absolutně nejlepší inzertní portál INZERCENET.CZ

Firemní a soukromá inzerce s logem či fotografiemi zdarma , on-line bazar auto-moto, práce, reality-nemovitosti, služby, seznámení, slevy, vše pro děti, nábytek, ... - rychlé a snadné vyhledávání.

MSP - Matematické a statistické projekty

Matematické a statistické projekty, optimalizace firemních procesů, statistické zpracování dat, datamining, tvorba specializovaných software, školení statistického zpracování dat a statistických software.