lupa

Malování zakouřených místností

Malování zakouřených místností

Logo - obrázek

Malování zakouřených a mastných místností

Malování zakouřených a mastných místností je někdy dost náročné. Není ovšem vždy nutné odstranit starou malbu. Pokud není potřeba škrábat, neškrábejte. I když oškrábete malbu, nikotýn i mastnota stejně zůstanou v omítce. Když budeme na zakouřenou a mastnou stěnu malovat bílou klihovou nebo disperzní barvou, nikotýn i mastnota stejně proniknou na povrch a nátěr bude žlutý a flekatý a je jedno, jestli jste malovali na starou malbu nebo oškrábanou omítku. Je to vlastně stejné, jako kdyby ste špinavou podlahu namočili vodou. Voda by vyschla, ale špína by zůstala.

Proto musíte použít materiál, určený na malování zakouřených místností, například Denikol. Tyto výrobky jsou na bázi vápna a velmi dobře ničí veškeré bakterie a neutralizují mastnotu. Je ale nutné tyto přípravky nechat schnout 24 hodin, tedy celý den a přitom dostatečně větrat. Při opravdu velké kontaminaci nykotýnu je třeba provést i více nátěrů.

Potom můžete normálně provádět klihový nebo disperzní nátěr. V případě, že by se vám ještě nějaké ty skvrny oběvovyly, Natřete celou místnost penetračním nátěrem a poté proveďte další dva nátěry.


Adresa:

Malování pokojů - návody


Telefon:  
E-mail:    
WWW:   /malovani_zakourenych_mistnosti-28-11-1.html