lupa

Primalex Plus

Primalex Plus

Logo - obrázek

Primalex Plus

Primalex Plus je nejprodávanější a nejoblíbenější produkt značky Primalex v oblasti vnitřních malířských nátěrů. Vylepšená receptura zachovává osvědšené vlastnosti výrobku a nově garantuje jeho vyšší bělost (minimálně 86% BaSO4) a hluboce matný konečný vzhled.

Použití: Vhodný pro malování interiérových povrchů ve středně zatěžovaných interiérech jako například stěn a stropů ložnic, obývacích pokojů, či chodeb, ale také kanceláří, škol nebo dalších komerečních objektů.

Aplikační postup:

před vlastním malováním stěny zbavte prachu otřením a v případě mastnoty omýjte mýdlovým roztokem. Silnější vrstvy starých nátěrů oškrábejte a rozmýjte. Slabší vrstvy a nové nebo oškrábané stěny zpenetrujte (zpevněte) Primalex Hloubkovou penetrací nebo Primalex Universální penetrací podle návodu k použití.

Ředění: Na první vrstvu barvu zředíte tak, že do jednoho dílu barvy přimýcháte 0,75 dílu vody a na druhou vrstvu 0,5 dílu vody.

Návod k použití: Po rozředění a důkladném promýchání jej lze ihned nanášet plyšovým válečkem nebo malířskou štětkou nebo stříkáním. Při malování na méně pevné podkladové nátěry se válečkem nevracejte vícekrát na stejné místo, abyste je nestrhly. Nátěr se aplikuje zpravidla dvakrát. Během malování zředěný primalex plus občas promýchejte. Znečištěná místa a malířské potřeby je třeba umýt před zaschnutím nátěru.

Vydatnost: 12-14m2/1kg na jednu vrstvu.


Adresa:

Malování pokojů - návody


Telefon:  
E-mail:    
WWW:   /primalex_plus-34-55-1.html