lupa

Home

Home

Logo - obrázek

Malířský průvodce - malování pokojů

Vítejte na webových stránkách, zaměřených na poskytování rad malířského a lakýrnického řemesla.

Naleznete zde spoustu cenných informací jak postupovat při provádění běžných a častých pracích.

Provádění povrchových úprav se zdá být celkem jednoduché, ale chcete-li mít práci provedenou v té nejlepší kvalitě, musíte ji provádět odborně. Tedy přesně dodržovat předepsané technologické a pracovní postupy, používat pouze kvalitní a vhodné materiály a vhodné pracovní nářadí a také pracovat přesně a pečlivě. Přitom musíte dbát i na bezpečnost práce.

Nebudete-li práci provádět kvalitně, budete vynechávat jednotlivé pracovní úkony, pracovat s nevhodným, nekvalitním nebo prošlým materiálem a nevhodným nářadím nebo pracovat ve spěchu a za nevhodného počasí výsledek práce bude i podle toho vypadat.

Pouze poctivou a kvalitní prací dosáhnete toho, že výsledek bude dokonalý. Ať už chcete provádět jakýkoliv druh práce, chtějte aby provedené dílo bylo vizuálně dokonalé.

Proto nemáte-li o tomto oboru dostatečné vědomosti a zkušenosti, řiďte se rady v odkazech. předepisované postupy provádějte přesně. Nic nepodceňujte, nespěchejte, a vše dodržujte. Jen takto dosáhnete kvalitní práce a dlouhé životnosti provedené práce.

Dále zde také najdete přehled základních, často používaných barev s návodem k použití, které jsou běžně k dostání ve všech hobbymarketech a prodejen barev a laků.







Image

Adresa:

Malování pokojů - návody


Telefon:  
E-mail:    
WWW:   /