lupa

Primalex izoprim

Primalex izoprim

Logo - obrázek

Primalex izoprim

Návod k použití: Podklad pro primalex Izoprim musí být suchý, pevný, zbavený prachu a všech nepřilnavých částic. Menší defekty povrchu musí být opravený vhodným tmelem (nedoporučují se tmely na bázi karboxymethy/celulózy) nebo stěrkou a pro dosažení jednotné savosti podkladu nenapenetrovány vhodným penetračním prostředkem. Nedoporučuje se nanášet na klížené barvy pro ryziko nabobtnánípodkladu.

Primalex Izoprim se nanáší malířskou štětkou nebo válečkem při teplotě minimálně +5 stupňů. Pro dosažení požadovaného izolačního účinku je nutné barvu aplikovat ve dvou vrstvách.

Ředení vodou maximálně 10%, větší zředění se může negativně projevit na schopnosti izolovat skvrny. Zaschnutítrvá minimálně 2 hodiny při teplotě 23 stupňů. Nízká teplota nebo vysoká vlhkost zpomaluje schnutí. Mírné prosvítání podkladu přez vrstvu Primalexu Izoprim, pokud byla dodržena spotřeba nátěrové hmoty cca 1 litr na 9 m2 na jednu vrstvu, není na újmu izolačních vlastností Primalexu Izoprim. Po dokonalém zaschnutí je možné nanášet vybraný bílý nebo barevní vrchní nátěr z výrobkové řady malířských nátěrů například značky primalex.

Znečištěná místa a malířské potřeby je nutné umýt před zaschnutím nátěru. Po zaschnutí jsou úkapy odstranitelné pouze rozpouštědly, například nitroředidlem.


Adresa:

Malování pokojů - návody


Telefon:  
E-mail:    
WWW:   /primalex_izoprim-34-54-1.html